Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tema Yapimi(resimli anlatım)
Sponsorlu Bağlantılar
lliseli
Üye
kardes bu programı arıyordum buldum paylaşım için saol kardeş ellerine sağlık
cast
Üye
ğüzel bişi arkadaşım ama e65 e olurmu ??
lliseli
Üye
kardes gerçekten ii bi program yakında ben tema programının türkçesini vermeyi düşünüyorum sizce iyi olurmu (ingilizce fazla bilmiyenler arkadaşlar olabilir) tabii bi aksilik çıkmazsa
_teqe_
Üye
teşekkülr inş çalıştırabilirim
heysexylady
Üye
teşekkürlerrrrrr
ibrahimismail
Üye
sağolasın
lord74
Üye
tüm telefonlara uyumlumu ??? nokıa 6300 gibi ? veya N70
jatvalca
Üye
süper paylaşım teşekkürler
degerli43
Üye
sağol
ibrahimismail
Üye
teşşekürler
GRi_ATLI_PReNz
Üye
ya bütün millet bas bas bağırmış hangi telf. uyumlu diye kullanan yada bilen ark.lar neden yazmiyorlar tesekkur yazip birakmislar bu kadar sorumsuzluk olmaz ya...
T_r3x
Üye
forumda telefonlara göre işletim sistemleri adında bir konu olacaktı oradan bak dostum...
yalnız bu programda font boyutunu yada küçük ufak şeyleri yapamıyoruz o nasıl olacak.. kazma gibi duruyor rötuşlamak lazım
cet77
Üye
yav emeğinize sağlık ama bi türlü şifre olmadı
BOMB
Üye
teşekkürler süper paylaşım n:
illias
Üye
teşk paylaşım için
ÖMER BABA
Üye
arkadaşım güzel paylaşım ellerine sağlık ben bu proğramı kullanıyorum ama menü ikonları değiştirme özelliği yok ikonları değiştiren başka bir proğram bulursan bekleriM
WwwkillermanwwW
Üye
güzel paylaşım saol...
ase3506
Üye
arkadaşım peki mesaj rehber bunların simgelerini nasıl gösteris:S
kopuh_18
Üye
kardeş bi sorun var ya ilgilenirmisiniz ben tema yapmaya calısıyorum sizin bu resimli anlatımınızıda denedim ama olmuyor sadece yazılar degisiyor ne yapmam gerekir
bi yardımcı olsanız