Tema Nasıl Yapılır ? (Carbide UI Theme Edition)

Sponsorlu Bağlantılar

dj_fethi

dj_fethi

Üye
çok güzel yapmayı da öğrendim ama ben cafelerde yaptığım için Adobe İllustrator CS3 programını indirmek biraz zaman oluyor fazla hafıza kaplıyor....

career_man

career_man

Üye
öncelikle anlatım için çok tşk. edrim yalnız online yani bu program internet yardımıyla mı çalşıyor ve güncelleme sorunu war mı?

musicbox

Üye
Birşey ögrenmek istiyorum telefonda kullandıgımız herhangi bir *.sis uzantılı temayı bu program sayesinde üzerinede oynamalar yapabilirmiyiz. Herkeze kolay gelsin.

elnino757

elnino757

Üye
hayır dostum herhangi bi .sis uzantılı temayı düzenleyemezsn .tdf uzantılı olması gerekir çalışabilmesi için

HarryPersy

Üye
ahmet abi çoook tşk ederim senin pro ile appuidle 3party iconları değiştirdim çok kolaymıs dedigin gibi bazı iconl

Ekli dosyalar

cyberboogey

cyberboogey

Üye
Bildiğim ne varsa öğretmeye hazırım.:oke:
siz türkiye için altın değerinde bir insansınız emeğinize sağlık amacım tema yapmaktı başta ama illustrator konusunda kndim geliştirmeye karar verdim sayenizde geleceği parlak bir program çünkü emeğiniz ve anlatımlarınz için binlerce kez teşekkürler a21a bravo size:sn:

SRCLareon

SRCLareon

Üye
Evet.. Ben tema yapmak isteyen herkese ne biliyorsam öğretmeye kararlıyım.. Tema yapmayı bir kaçtane İtalyan'ın tekeline bırakmamalıyız.. İnanıyorum ki eğer öğrenilirse çook büyük yetenekler hünerlerini dökecek.. şimdilik bu kadar yetiştirebildim.. tema yapmak istiyorsanız yukarıdaki kurulumu lütfen inceleyin... sürekli bu konuyu güncelleyeceğim.. özellikle Svg hakkında bilgi toplayın.. İllustrator programını temin edin... bildiğim her soruya cevap vereceğim..
kolay gelsin...:oke:

işte bu kardeş konuyu henüz yeni okudum ama süper yorum. eğer okul falan olmasa kesinlikle uğraşırdım.

Tema yapmayı bir kaçtane İtalyan'ın tekeline bırakmamalıyız..

agahbabaxxx

Üye
ya bn internet i işaretlemei unuttm

bduger

Üye

Sorunlarım resimde yazılıdır yardımcı olursanız sevinirim...

byrona

Üye

Gösterdiğinn yerler hep açıkta kalıyor.Yani resmi sürdüğümde buraya tüm ekran kaplanmıyor.Kaplansada gösterdiğim yerler orjinal şekilde kalıyor.Ne yabailirm.Bu Takvimdede geçerli.Yarım yamak kaplıyor.Bir yardımcı olursanız.Birde resimle analtırsanız çok makbule geçer.Teşekürler A21a çok güzel anlatmışsın.

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
güzel ama bazı sorunları var gibi

anakonda134

Üye
Gerçekten kayda değer ve emekle hazırlanmış akıllarda bir sorunun kalmadığı bir paylaşım.Teşekkürler

eakg

eakg

Üye
eline sağlık süper bir paylaşım arkadaşım

arslanmi

Üye
teşekkürler. program güzel, açıklama güzel.

saruhan111

Üye
a21a , emeğine sağlık :oke:

--------------- Ekleme ---------------

a21a kardeşimize birde ben ekleme yapayım, ürün normalde deneme sürümü 14 gün, bunu nokia foruma üye olup etkinleştirme yaptığımızda verilen kodu elle girmemize gerek yok, mouse ile şifreye sağ tıklayınca copy olanı secip sonra girilmesi gereken ( ) bölümüne ctrl+v yapılırsa kodu elle tek tek yazmamıza gerek kalmaz..

ssemuray

ssemuray

Üye
teşekkürler, emeğinize sağlık.

bonsaisama

bonsaisama

Üye
Arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum. Telefona kurulmuş (hafıza kartına değil) bir temayı alıp değiştirmek istiyorum. Hangi klasörde saklanıyor tema C: sürücüsünde? Hafıza kartında "private" içerisinde onu buldum ama C: sürücüsündeki klasörü bulamadım. X-plore ile C:'deki private klasörü boş görünüyor. Ayrıca orjinal temaların Z: Rom sürücüsünde olduğu yazılmış ancak onları da bulamadım. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Crixus07

Crixus07

Üye
saol kardesım sayende bısde tema yapmayı ogrenecegız

syber

syber

Üye
canoo şimdi benim bi sorunumm warr. Ben bi tema yaptım resimlerini falan almayı unuttum su an bende sadece nokia uygulama dosyası olan .sis uzantılı bi dosya war ben bunu zedgeye yukleyip tema yapımının bi kac italyana kalmadıgını gostermek istiorum ama bilirsinki zedge önizlemesiz tema kabul etmio nasıl cıkartabilirim ben bunun resimlerini???

syber

syber

Üye
canoo şimdi benim bi sorunumm warr. Ben bi tema yaptım resimlerini falan almayı unuttum su an bende sadece nokia uygulama dosyası olan .sis uzantılı bi dosya war ben bunu zedgeye yukleyip tema yapımının bi kac italyana kalmadıgını gostermek istiorum ama bilirsinki zedge önizlemesiz tema kabul etmio nasıl cıkartabilirim ben bunun resimlerini???

ahaa yinee harikaa beenn :naughty::naughty:
hallettimm yawww taam onunda programı warmışş hemen paylasıorumm

Üst Alt