Tema Nasıl Yapılır ? (Carbide UI Theme Edition)

Sponsorlu Bağlantılar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana bu tema yapma programının şekilli açıklamasını bilyosanız söylermisiniz veya türkçe yaması varmı varsa bi arkadaştan link bekliyorum program=(Carbide.ui Theme Edition 3.4).....!!!

3.4 versiyonu yerine 3.2 versiyonu kullanmanı tavsiye ederim. her iki versiyon da birbirinin aynı aslında.. sadece en son nesil model telefonlar için plug in eklenmiş.. 3.2 versiyon için ise zaten birinci sayfadan itibaren resimli açıklama var.. :)

• Beğen
Tepkiler: serotonin

helalshow

Üye
çok teşkkürler emeğine sağlık ama ingilizce bilmeyenler için(Allah tan ben biliyorum) biraz zor olur:p

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok teşkkürler emeğine sağlık ama ingilizce bilmeyenler için(Allah tan ben biliyorum) biraz zor olur:p

programın kullanımı için ingilizceyi iyi bilmek pek gerekmiyor.. her komutun zaten belirli bir simgesi var... az çok anlaşılıyor.. :oke:

• Beğen

oyunbozan2

Üye
Ya ben bu işte yeniyim de bu programla (3.4) hazır sis dosyalarını editlemenin bir yolu yokmu? yine bu sitede sisware diye bir program buldum bir türlü çözemedim.programda hiç görsel öğe yok.yada ben bulamıyorum.

suzbah

suzbah

Üye
selam a21a, oncelikle bu ismi ve kendi yapmis oldugun temalari yabanci sitelerde gordum ve gururlandim, ilk sayfada belirttigin gibi bu isi bir kac italyanin tekelinden cikartmak gerekiyor, babi, pizerro vs. ben bu ise yeni basladim ve acikcasi senin gibi bilgili birinin burada her soruya cevap yazmasi ve ogretme azmi bulunmaz bir hazine. sanirim ileride cok sorularim olacak, paylasimlarin icin tesekkurler...

lotr

Üye
Ben bu programla bir tema hazırlamıştım. Ama n73'e yüklenmedi. Yardım edermisiniz?

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam a21a, oncelikle bu ismi ve kendi yapmis oldugun temalari yabanci sitelerde gordum ve gururlandim, ilk sayfada belirttigin gibi bu isi bir kac italyanin tekelinden cikartmak gerekiyor, babi, pizerro vs. ben bu ise yeni basladim ve acikcasi senin gibi bilgili birinin burada her soruya cevap yazmasi ve ogretme azmi bulunmaz bir hazine. sanirim ileride cok sorularim olacak, paylasimlarin icin tesekkurler...

Bildiğim ne varsa öğretmeye hazırım.:oke:

• Beğen

freelion

Üye
temaların içine fontu nasıl gömeceğiz. carbide.ui içinde bi font dosyası var ama oraya sistem fontlarından yapıştırsam da kâr etmiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler, iyi çalışmalar...

ERDEM_445

Üye
dostum ben bu prog öncedende kullanıyordum süper bi prog. bana hoş iconlar verebilirsen sevinirim sitedeki tüm iconlara baktım açıkcası pek beyenmedim yinede emeğine saygı :)

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
ya yazmadan edemiycem program copy pasta olmuyor ama yazıları mavi ederek ctrl+ C yaP KOPYAA OLUR O KADAR ŞİFRE YAZILMAZKİ..hersryi biliyorsunuz basit bişeyi bilmiyorsunn admin efendi...

tayfundemir6767

tayfundemir6767

Üye
tsk

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Evet hazıra konmamalıyız eğer temamızı kendimız yaparsak daha iyi işler yaparız

ERDEM_445

Üye
dostum bi sorum olacak ben sis olan bir temayı bu prog. da açamıyorum sis halindeki temayı yeniden düzenleyebileceğimiz bir prog varsa bilgilendirirsen sevinirim

Doğan

Üye
teşekkürler sayenizde bunun hakkındada bilgi sahibi olmus olduk :)

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
Hemde türkce ama benim adsl limitli gözüm yemedi:)siz kullanın bu siteden aldım çok adobe photoshop programları var

yakamoz03

Üye
sayın ahmet abi sizden ir konuda yardım bekliyorum.telefonumdaki smartsis programıyla herhangi bir temanın mif uzantılı dosyasını açıyorum.açtığım temada kullanılan bütün ikonları görebiliyorum.program dump 001 002 svg uzantılı olarak çıkartıyor. ben bu beğendiğim svg uzantılı dosyaları kullanmak istiorum.ama carbide olsun başka svgleri gösteren programlar açamıyor.bunun bir yolu varmıdır. ikinci olarak n95 gibi telefonlarda programların ikonunu değiştirmek için sisx uzantılı ikon yapabileceğimiz program varmıdır.yardımcı olursanız sevinirim.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sayın ahmet abi sizden ir konuda yardım bekliyorum.telefonumdaki smartsis programıyla herhangi bir temanın mif uzantılı dosyasını açıyorum.açtığım temada kullanılan bütün ikonları görebiliyorum.program dump 001 002 svg uzantılı olarak çıkartıyor. ben bu beğendiğim svg uzantılı dosyaları kullanmak istiorum.ama carbide olsun başka svgleri gösteren programlar açamıyor.bunun bir yolu varmıdır. ikinci olarak n95 gibi telefonlarda programların ikonunu değiştirmek için sisx uzantılı ikon yapabileceğimiz program varmıdır.yardımcı olursanız sevinirim.

Evet phyton tabanlı bir program ile temanın mif dosyasını açmak mümkün. içindeki svg Dosyalarını bilgisayara toplu halde aktarabilirsen carbide içinde kullanırsın. Yani svg olduğu halde açamadığını söylemişsin.. :allalla: firefox ile birlikte aç desen resmin ne olduğunu görürsün. resim görünmüyorsa svg imajlarda benimde anlamadığım bir problem var demektir.
İkinci soruya gelince.. böyle bir program varmı.. ? bende bilmiyorum. Fakat böyle bir program olsa anında bulur hem kullanırdım. hem bu forumda paylaşırdım. :)

• Beğen
a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hemde türkce ama benim adsl limitli gözüm yemedi:)siz kullanın bu siteden aldım çok adobe photoshop programları var

Verdiğin linkte program demo.. ve zaten öyle olmalı. forumda illegal bilgisayar program ve içerikleri paylaşmak yasaktır. Adobe İndesign ise Adobenin bir çok programının aynı anda birbiri ile çalışmasını sağlıyan eşsiz bir komlex program.. Tema için bunun hepsine gerek yok. Pm den de izah etmiştim..
Sadece Adobe illustrator yeterli... :oke:Tabiiki CS4 sürümü. :) İllustratorun CS4 setup'u ise 1,4 GB civarı. :coold:

sangarios

sangarios

Üye
Kardeş anlatım güzel olmuş programı indirdim az sonra deneyeceğim. İnşallah sorun yaşamam ama ADOBE İLLUSTRATOR yerine INKSCAPE kullansam nasıl olur?

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş anlatım güzel olmuş programı indirdim az sonra deneyeceğim. İnşallah sorun yaşamam ama ADOBE İLLUSTRATOR yerine INKSCAPE kullansam nasıl olur?

Güzel fakat illustrator kadar yetekli bir program değil.. Yinde kullanabilirsin. İlk başta INKSCAPE kullandım bende. :oke:

• Beğen

Üst Alt