Tema İsteyen arkadaşlar... içeri

Sponsorlu Bağlantılar

KOBE BRYANT

KOBE BRYANT

Üye
    Konu Sahibi
Tema İsteyen arkadaşlar... içeri
Tema isteyen arkadaşlar arzuda bulunabilir ama yavaş yavaş :) isteyin isterseniz resim verin ondan yapayım yada bi tür isteyin onu vereyim her tür telefona olur s40 sorun değil ellerim kaşınıyor sizi bekliyorum :D:):aman2:

• Beğen
Tepkiler: bluecliff, ahmeteren03, muhaf ve 3 diğerleri

___KARTAL___

Üye
çok güzel

süperismail

süperismail

Üye
bnde tema yapmayı bildiğim içinb gerek yok saolasın

kartal3893

Üye
6300 a bi bjk teması yapabilirsen zahmet olur bjk marşlarının olduğu felan...şimdiden tşkkr edrm..."[email protected]"..

odkanarya

Üye
ya benim msn [email protected] kobe teması yapsan cok makbüle gecer şimdiden tesekkürler msn de ayrıntılıda konusabiliriz
bi de bizim okul resimlerinide yapabilir miyiz?

ali_sari

Üye
ya bende bjk çarşı teması istiorum yaparsan çok makbule geçer msn bu [email protected]

KOBE BRYANT

KOBE BRYANT

Üye
    Konu Sahibi
6300 a bi bjk teması yapabilirsen zahmet olur bjk marşlarının olduğu felan...şimdiden tşkkr edrm..."[email protected]"..

marşlı tema yok yinede istersen söle yapayım :)

--------------- Ekleme ---------------

ya benim msn [email protected] kobe teması yapsan cok makbüle gecer şimdiden tesekkürler msn de ayrıntılıda konusabiliriz

tmm msn ekleidm oradan konusalım dilediğin kadar kobe teması var istersen sizin okulun temasınıda yaparız

ya bende bjk çarşı teması istiorum yaparsan çok makbule geçer msn bu [email protected]

bu siteden sorunsuz indirebilirsin

arkadaş bnm msn gitti artık kullanmıorum sil gitsin ama şöle bişi yapabiliriz sen okulunun resmini gönder bn sana öle bi tema verebilirim buraya verrsen herşey olur :)

bertarafet06777

Üye

MAXİBUĞRA

Üye
güzel

huso_006

Üye
Ya kardeş bana sarı laciver hüseyin ve sadece h yaparmısın şimdiden teşekkür

conn

Üye
kardes bana bula bılırsenız malatya sporun temasını ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırımmm

kissbaby

kissbaby

Üye
Üstad Tmm ii GüseL iş Ama BöLe Yapacaqına Tema Yapmayı Öretsen de HerKes İstediqi Temayı Yapsa Daha ii oLmas mıydı _? :oke:

ahmetsevket

Üye
ya banada şu d900 lerde hareketli tema varya istanbul felan var gece gündüz değişiyo ondan yapabilirsen çok iyi olur.

köseler

Üye
kardeş kabe teması yapsan şimdiden tşk

nokia_6131

Üye
s.a abi bnde bi tema istiorm saatli ama gece ve gündüzlü bişi olsn yani saate bağlı olsn şimdiden tşkr ederim msn adresim [email protected]

bahceci

bahceci

Üye
kardes bana flastema yapabilrimisin ekranda kiz kulesi , bogaz koprusu yada istanbulu anlatan bi manzara olur saate gore o manzarada gece gunduz degisimi olsun bide rakamli duvar saati olursa kosesinde minicik tam super olur bi samsung telefonunda gormustum hayran kalmistim istanbul manzarasinda kuslar geciyo vapur geciyo gokyuzunde de kosesinde minicik bi duvar saati vardi rakamli cok cok guzeldi simdiden sagol kardess... usta tel d900 du galiba ekraninda sole bi resim wardi :

taybilmuh

Üye
arklar bide bjk teması yapsak çok güzel olur be

top ronaldo_06

Üye

felipe_onur

Üye
arkadasım bıkac tane ıstegım var dıkkate alırsan sewnırım vınce carter doludizgin yıllar ve dwyne wade....sımdıden [email protected]

defnep633

defnep633

Üye
yaw ben de gs ua teması istiorm şdiden tşkkr

Üst Alt