Tema İsteklerinizi yazın İstek Tema bulunur!

Sponsorlu Bağlantılar

aslan5158

Üye
6630 için mümkünse vista ve bir kaç çeşit felan birde acabaaa oyunda bulabilirmisin:hmmm

mangafon

Üye
c5 için vista görünümlü tema bulabilrmsin bulursan mesaz olarak yolla

--------------- Ekleme ---------------

vista teması istiyorum HD

berker85

Üye
S60 V5 Pizero manhattan ı geçmiş sertifika sorunsuz bulabilirsen sevinirim kardeşim :)

dagnomels

dagnomels

Üye
mrb...birader senden 1 tema isticem nokia 6300 ın orjinal mavi temasını bana .nth olarak bulurmusun bildiğimiz nokianın mavi teması şimdiden tşkr ederim... inş bulursun

demırkan_

Üye
samsung f 480 yalnızca sapsarı sayfalar istiyorum yani sarı renk teması bu kadar lütfen yardım et
telefonun kendi iki teması var yeşil ve kırmızı renk teması
sarı yapabilirmisinn

pirpirnar

Üye
Bana da noir olan temanın pembesi ya da mor renkli olanını bulabilir misiniz?:oke:bulunca bana mesaj atar mısın ?

110murat

Üye
bul corby 3210 txt tema

musthi38

musthi38

Üye
kardeş daha önce istendi mi bilmiyorum bana siyah , iphone iconlu bir tema lazım. sağlam bir tema olsun ama

hazarcan

Üye
çakma blackberry için s40 tema arıyorum.. telefonumun modeli anycool e72 w..

musthi38

musthi38

Üye
daha önce biri istedimi bilmiyorum ama ben iphone teması istiyorum siyah olacak iconları iphone iconları olucak. saglam olursa duacınız olurum :) n78 e olacak

göztepeli ali

Üye
samsung c3200 uyumlu GÖZTEPE teması lazım

M3Hm3TÖzt

M3Hm3TÖzt

Üye
motorola z6 teması warmı

Rz4

Rz4

Üye

Arka planı bu arka plan gibi ve iconlar değişmeden menü arka planı beyaz olursa çok seivnirim bi nevi N97 ve 5250 nin orjinal teması gibi :) Mesajdan bildirirsen sevinirm yaptığını .. Teşekkürler

Patron2o1o

Patron2o1o

Üye
5130 xm için mercedes teması buluver..

uamihrac

Üye
Acil yardım.arkadaşlar hani nokia 6300 ın orjinal beach teması warya işte onu istiyorum.şu an 6303 classıc kullanıyorum we o temayı aradım bulmaıyorum.lütfen link we bilen warsa yardım

turanx007

Üye
selam abicim bana nokia x3 mediaplayer skinli tema lazım varsa bi zahmet benim için bukurmusunuz şimdiden çok teşekkürler

turanx007

Üye
nokia x3 mp3 çalar skinli tema varmı

erollcelik

erollcelik

Üye
n8 hareketli tema oluyor mu

--------------- Ekleme ---------------

bilgisi olan varmı

batuone

Üye
la bana hareketli winddows 7 teması bulursan sevinirim :oke: