Tema İstekleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

watchmen123

watchmen123

Üye
dostum kardeşim bana bi duvar kağıdında jeff hardy menüde john morrison git menüsünde c.m punk un olduğu bir tema yaparmısın lütfen çok istiyorum:ağlarım:

_HuRRicAnE_

_HuRRicAnE_

Üye
samsung j700 için tema bulabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

bybaris18

Üye
S.A beyler ben en kalileti çözünürlükte ıphone teması yaparsan güzel olur orj. gibi olursa gzl olur şimdiden tşkr...

bdr81

bdr81

Üye
ARKADAŞLAR digiphone E7300 modeline çin malı telefonum var ama hiç bir yerde tema bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

bdr81

bdr81

Üye
KARDEŞİM Digiphone E7300 MARKALI TELEFONA TEMA LAZIM YAPARSAN ÇOK SEVİNİRİM...

duval2

Üye
Yav n73 x men teması sana zahmet profilime gönderirsen ben bulamıyrum sonrdan sayfayı şimdiden çok tşkr

efo11

Üye
slm kardeşim 6630 için hareketli araba göstergeli tema yapabilir misin? göstergelerin birinde şarjı diğerinde şebekeyi gösterecek...eğer yapabilirsen çok ama çok sevinirim...

yasinayyıldız55

yasinayyıldız55

Üye
dayıoğlu banada bi tofaş(şahin,dogan,kartal)temaları yaparmısın iconları eski olmasın

sefaköykartalte

Üye
tema yapmak isdeyenler ownskın de yapsın ;)))) temiZ

esqieoner

Üye
bn de tema istiyorum yaaaaaaaa :D ,, güzel bir evanescence teması istiyorum 2010 resimlerinden oluşan

KESTE

Üye
6300 temaları

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Bana N70 Manisaspor Teması Lazım Arkadaşlar

bri4n

Üye
Black Music Edition (xm red) temasını 7610 için arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Şimdiden teşekkürler beklyrm ;)

Allen-Poseidon

Üye
samsung sgh l760 için bulabildiğiniz temalar???

Ahmet Yankı

Üye
galatasaray teması lazıııımmmmm

kosezade

kosezade

Üye
n79 için n95 8 gb siyah orjinmal teması bire bir yazıların rengi felan iconları yeni iconlar örn5800 iconları onlardan olsa super olur

acil123

Üye
eywallah

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
n73 s60 v3 şu temayı bulabilirmisiniz;veya bunu

pasaguray

pasaguray

Üye
orjinal nokia 8800 sirocco temaları lütfen teşekkürler

JoGa

Üye
dostum senden bi ricam olcak
Nokia 5130 Xm Kullanıcısym...
temalarımdaki iconları değiştrmek istiyorum ama hani şu 2730un tema iconları
ve bunun dışnda Mesajların içine giriyorz fln orda Gelen Kutusu'nun iconuda 2730un iconu gibi olcak böle bişy mümkünmü ?= yapılabilrmi ? şimdden çok teşkkr ederm

Üst Alt