Tema İstekleri İçin Buraya Her Türlü Tema Olur...(İsteği Gördüğümde Teman Hazır Demektir)

Sponsorlu Bağlantılar

ayn86

Üye
kardeşim 2680 slide için herşey orjinal kalsın ama ekranda analog saat olsun büyükce ve okunaklı güzel bişey babam göremiyorda tam onun için ya aramadığım yer yok yani [email protected] msnimde bu eklersen sevinirim.

deniz352

Üye
smackdown daki edge n,n teması olsun W700 şimdiden saol

buraknuman

Üye
6131 analog saat tema

akıncıqökçe

akıncıqökçe

Üye
yaa bna kiraz-vişneli bi tema yparmsn.. ? heryrde aradm ama bulamadm...

--------------- Ekleme ---------------

yaa bna kiraz-vişneli bi tema yparmsn.. ? heryrde aradm ama bulamadm... n73

ReDMeMooo

ReDMeMooo

Üye
selam. ben iki tane tema isteyebilirmiyim. bir tane yeni megane bir tane de DİLARA yazılı bir tema yapabilirmisin. yada bi şekilde ikisini karıştır :D bide mümkünse menü içi açık mavi renk olabilirmi. (sanırım çok şey istedim) yinede saol

vanlıveysel

Üye
benim tel n 73 bana hareketli günün saatine göre güneş hareketini gösteren güzel bir tema yapsan çok gzl olur istersen daha değişik hareketli temalarda yapabilirsin saati gsteren temalar gibi şimdiden çk tşk

hakow

hakow

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni Konu Açtım Oraya Bakınız Lütfen Herkese Yetişemiyorum...

sagopa_57

Üye
n 73

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
5320 telefonma

SpHiNx
yAkIşIkLı

Yazarsan tema rengi kırmızı yazılar acık yşl olursa sevınırım

crazy_89

Üye
ben bişey istemiyorum bakmadığım yer kalmadı ama nokia 6300 ın orjinal teması var bi tane dağ manzaralı çok güzel bir tema onu burada paylaşabilrmisiniz...çok makbule geçer..iyi çalışmalar..

ahamanaman

Üye
n95

xco633

Üye
5800 opel teması bulabilirsen çok makbule geçer

kundullu

Üye
en 72

bylgoguz

Üye
E71 telefonum var tema yükleyemiyorum nedenya teşekkürler dostlar

alper6778

Üye
saol aga hakow

mrartun_01

Üye
hakow kardeşim ben bjk için bir tema istiyorum mümkün olursa. o kadar aradım ama bulamadım birader. şimdiden emeğine sağlık.

hakow kardeşim ben bjk için bir tema istiyorum mümkün olursa. o kadar aradım ama bulamadım birader. şimdiden emeğine sağlık.

munewer

Üye
5130 nokia

black_rock

Üye

m 3510 samsung

Üst Alt