Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tema İstekleri İçin Buraya Her Türlü Tema Olur...(İsteği Gördüğümde Teman Hazır Demektir)
Sponsorlu Bağlantılar
ayn86
Üye
kardeşim 2680 slide için herşey orjinal kalsın ama ekranda analog saat olsun büyükce ve okunaklı güzel bişey babam göremiyorda tam onun için ya aramadığım yer yok yani [email protected] msnimde bu eklersen sevinirim.
deniz352
Üye
smackdown daki edge n,n teması olsun W700 şimdiden saol
buraknuman
Üye
6131 analog saat tema
akıncıqökçe
Üye
yaa bna kiraz-vişneli bi tema yparmsn.. ? heryrde aradm ama bulamadm...
--------------- Ekleme ---------------
yaa bna kiraz-vişneli bi tema yparmsn.. ? heryrde aradm ama bulamadm... n73
ReDMeMooo
Üye
selam. ben iki tane tema isteyebilirmiyim. bir tane yeni megane bir tane de DİLARA yazılı bir tema yapabilirmisin. yada bi şekilde ikisini karıştır bide mümkünse menü içi açık mavi renk olabilirmi. (sanırım çok şey istedim) yinede saol
vanlıveysel
Üye
benim tel n 73 bana hareketli günün saatine göre güneş hareketini gösteren güzel bir tema yapsan çok gzl olur istersen daha değişik hareketli temalarda yapabilirsin saati gsteren temalar gibi şimdiden çk tşk
hakow
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni Konu Açtım Oraya Bakınız Lütfen Herkese Yetişemiyorum...
sagopa_57
Üye
n 73
chatlaq_izmitli
Üye
5320 telefonma
SpHiNx
yAkIşIkLı
Yazarsan tema rengi kırmızı yazılar acık yşl olursa sevınırım
ben bişey istemiyorum bakmadığım yer kalmadı ama nokia 6300 ın orjinal teması var bi tane dağ manzaralı çok güzel bir tema onu burada paylaşabilrmisiniz...çok makbule geçer..iyi çalışmalar..