Tema İstek Bölümü[İstek Temalarınızı Bu Başlık Altında Yapınız..!]

Sponsorlu Bağlantılar

laz61boy

laz61boy

Üye
kardes bana trabzonspor temasiyapabilirmisin sony ericsson k800i icin

neco5553

Üye
kardeş sana zahmet bi necmettin teması yparmısın

berat074

Üye
6300 teması orjınal ıkon lar degısmeden arka fon sıyah ve iç fondada buyuk sımgeyle VW amblemı şimdiden teskkur ederım:oke:

ozsoy_akif

Üye
kardeş siyah fon üzerine kırmızı ile akif & sibel yazabilirmisin 6300 için kolay gelsin

megtm

Üye
s40 karabükspor teması 3500

serkanozlem

Üye
merhaba collcreshhh ben yenı uyeyım yaa yaptıgın temalar cok guzel banada serkan özlem diye güzel bir teme yaparmısın sana zahmet yaptıkların cok guzeldı cok hosuma gıttı yapabılırmısın???

pc_crazy

pc_crazy

Üye
bnm adıma da bitane yaparmısın ali

faruxxx

Üye
kardes bana mavi ekranüzerine furkan teması yapar mısın ıconları da degişik olsun

baranteker

Üye
slm kürşat ve hatice die bi tama yapabilirmisiniz yaparsanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim

--------------- Ekleme ---------------

kardeş yazmayı unutmuşum 6300 a göre olacak bide menü ikonları değiştirirsen sevinirim

hanniballecter

Üye
dostum bana da siyah arka plan üzeine MAHİR & BUKET yazılı tema yaparsan çok sevinirim.

kardeş yanlış anlama sakın ama benimkini biraz çabuk yapabilir misin.acil lazım da:mahcup:

eren755

eren755

Üye
(TURAN AKMAN) isinli bir tema istiyorum okey mi

nezaman olu r ya hacı

(TURAN AKMAN) bir tema istiyorum eğer olursa 05366001956 numaralı teli ararsın okey mi hacı

Crescent-23

Crescent-23

Üye
kardeş bana kardeşimin ismiyle bi tema lazım Ahmet&Samet isimleriyle siyah veya vista farketmez yapabilirsen çok mutlu olurum kardeş:)Nokia 6300

beneralll

beneralll

Üye
en guyuk fener

yaw ben neden beceremıom

megtm

Üye
bana da karabükspor teması yapabilirmisin

tanju__61

Üye
kardeş bana da güze bi trabzonspor teması yapabilirmisin. nokia 6300 a uysun ama..

ALLEX07

Üye
kardeş banada güzel bir analok saat teması yaparmısın tel model W880İ sony ericson şimdiden sağolasın kardeş

ubeyde93

Üye
kardeş bna siyah ekrana nesil ve yiğit yazarmısın?şimdiden teşekkürler

sadik14

Üye
abi banada sadık ve seda yazan bi tane tema yaparmısınız

SUNA

Üye
kardes bana MUKADDER isminde bı tema hazırlayabilin mi siyah olsun icinde sahin resmi falan sımdıden tesekkkurler

Üst Alt