Tema İstek Bölümü[İstek Temalarınızı Bu Başlık Altında Yapınız..!]

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Tema İstek Bölümü[İstek Temalarınızı Bu Başlık Altında Yapınız..!]
Tema isteklerinize artık ben elimden geldiğince cevap vermeye çalışaçağım arkadaşlar.
Buraya istediğiniz tema iconları ve istediğiniz tema resmini eklerseniz ben size yardım etmeye çalışaçağım.

NOT : İki iş günü 48 saat içinde temalarınızı hazırlamassam PM(özel mesaj)yoluyla ulaşınız.

• Beğen
Tepkiler: AnDreyLaurRenTe

burakkyg

Üye
merhaba arkadaşim elimde icon yok sen bana siyah ekranda beyazla yazılmıs burak&büşra yazısı yap :D

güzel olsun

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yaptım hazır resimlerdende bak istiosan nasıl olduğuna bence müthiş oldu senin içinde bazı ikonları değiştirdim.bence güüzel güle güle kullan başka bir isteğin olursada burdayım.

buyur kardeş linkte burda linkte hareketli önizlemede mevcut hadi kolay gelsin güle güle kullan

ulas52

Üye
kardeş ben kız arkadasımın fotosunu yollasam benimle bana güzel bir tema yapa bilirmisin fakat sen den bir ricam olacak yaptıktan sonra

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
yaparız arkadaşım sen yollada bu rican nedir baştan sölede bilelim

mvltt

mvltt

Üye
kardeş banada siyah ekranda mevlüt yazarsan sevinirim:) şekilli olursa iyi olur:oke:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kardeş banada siyah ekranda mevlüt yazarsan sevinirim:) şekilli olursa iyi olur:oke:

mevlüt kardeşim temanı hazırladım bence çok güzeloldu menü ikonlaroınıda değiştirdim(değişiklik olsun diye)inşallah beğenirsin öyle umut ediyorum.güle güle kullan.

buyur link:

mvltt

mvltt

Üye
çok sağolasın çok güzel olmuş ellerine sağlıkk:oke::):):alkis

--------------- Ekleme ---------------

da kardeş linkden indirilmiyo linki yenilersen sewinirimm:(:(:(

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolasın çok güzel olmuş ellerine sağlıkk:oke::):):alkis

da kardeş linkden indirilmiyo linki yenilersen sewinirimm:(:(:(

kardeşim linki yeniledim bilgisayara indir yazısını tıklayıp indir güle güle kullan

gfbslh

Üye
dostum bana vista temasını ayarlayabilirmisin
şimdiden tşk.edrim kolay gelsin.

mvltt

mvltt

Üye
sağol oldu ilk başta üye olmak gerekiyomuş üye oldum oldu tekrar sağol:oke:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
dostum bana vista temasını ayarlayabilirmisin
şimdiden tşk.edrim kolay gelsin.

kardeşim vista teman hazır süpper oldu bunu bende kullanıyorum

buyur link:

güle güle kullan

damardankalbe41

Üye
bana kocaelispor teması yapabilir misin şekilli olsun benim telefon nokia 3110c nth uzantılı kabul ediyor ilgilenirsen sevinirim

ahmedim7

Üye
kardesim sen bana prınce of persıa nın ne kadar temasını bulursan bul bı zahmet sımdıden tesekkur ettim

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kardesim sen bana prınce of persıa nın ne kadar temasını bulursan bul bı zahmet sımdıden tesekkur ettim

kardeş ben sana link veriyim bunda baya prince of persia teması var bol bol yanlız istediğin temanın üstüne gelip inndir yazısı var ona tıkla onay kodu var onu gir(kodu veriyo kutucuğun yanında)daha sonra bilgisayara indir yazısını tılayıp indir.bunları anlattım çünkü indiremeyebilirsin ben söyleyeyim dedim.buyur link:

bana kocaelispor teması yapabilir misin şekilli olsun benim telefon nokia 3110c nth uzantılı kabul ediyor ilgilenirsen sevinirim

:oke:temanı hazırladım kardeşim inşallah beğenirsin.senin için ikonlarıda değiştirdim beğeniceğini umud ediyorum.eğer beğenirsende bi teşekkür etmen yeterlidir.güle güle kullan

kardeşim kusura bakma bazı nedenlerden dolayı resimlerini koyamıyorum.buyur link:

güle güle kullan !!!!!!!!!!EMEĞE SAYGII LÜTFEN!!!!!!!!!!

mustafaeray87

Üye
selamün aleyküm kardeş senden mustafaeray adıyla bi tema yapmanı istesem cok mu zahmet vermiş olurum. insallah geri çevirmez yaparsın. şimdiden eline emeğine sağlık.

@G_ö_r_k_e_m@

@G_ö_r_k_e_m@

Üye
banada cristiano ronaldolu tema yapabilirmisin?

:oke:
kardeş bana orduspor lu tema yap nolur şimdiden elin sağlık

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
görkem kardeşim orduspor temasımı yapiyim yoksa cristiano ronaldo mu yapiyim kararını ver olurmu?

KartaL4192

Üye
sa beyler s40 crysis teması arıyorum

tunaa14

Üye
kardes bana tuna&emine bide alta seni seviyorum tema yapabilirmsn şimdiden saollll

kardeş ne zmna biter hemn olurmu

Üst Alt