Tema İstek Bölümü[İstek Temalarınızı Bu Başlık Altında Yapınız..!]

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
sevgili kardeşim,emeğin için bastan eline sağlık... ben siyah ekran üstüne,şeytan boynuzu şeklinde boynuzları olan,RH7DEVIL yazısı istiyorum,icon lar da siyah ağırlıklı olursa memnun olurum,aynı şekilde menü arka planı da.. telefonum siyah çünkü hoş duruo siyah tema.. şimdiden sağol..

kardeşim kusura bakma o beni aşıyor istersen daha değişik temalar yapmaya çalışırım ama senin istediğin biraz fazla gibi geldi bana

--------------- Ekleme ---------------

sa kardeş ben nokia 3500c nin pembe temasından istiyorum bulabilrmisin? bulamassan bana cedricli bi tema yapabilirmisin simdiden teşekkürler..

kardeşim burda pembe tema ve diğer manzara vs. temaları var hepsi birbirinden güzel içinde pembe tema olduğunuda söyleyeyim.beğenirsen teşekkür etmen yeterli.
buyur link:

güle güle kullan

damardankalbe41

Üye

:oke:temanı hazırladım kardeşim inşallah beğenirsin.senin için ikonlarıda değiştirdim beğeniceğini umud ediyorum.eğer beğenirsende bi teşekkür etmen yeterlidir.güle güle kullan

kardeşim kusura bakma bazı nedenlerden dolayı resimlerini koyamıyorum.buyur link:

güle güle kullan !!!!!!!!!!EMEĞE SAYGII LÜTFEN!!!!!!!!!![/quote]

LİNKTE Bİ SORUN VAR KARDEŞ YÜKLEME YAPMIYOR Bİ İLGİLENSEN EMEĞİNE DE SONSUZ TŞKLER İKONLARI DEĞİŞTİRMEN İYİ OLMUŞ SAĞOLASIN AMA Bİ EL ATIVER OLUR MU???

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
:oke:temanı hazırladım kardeşim inşallah beğenirsin.senin için ikonlarıda değiştirdim beğeniceğini umud ediyorum.eğer beğenirsende bi teşekkür etmen yeterlidir.güle güle kullan

kardeşim kusura bakma bazı nedenlerden dolayı resimlerini koyamıyorum.buyur link:

güle güle kullan !!!!!!!!!!EMEĞE SAYGII LÜTFEN!!!!!!!!!!

LİNKTE Bİ SORUN VAR KARDEŞ YÜKLEME YAPMIYOR Bİ İLGİLENSEN EMEĞİNE DE SONSUZ TŞKLER İKONLARI DEĞİŞTİRMEN İYİ OLMUŞ SAĞOLASIN AMA Bİ EL ATIVER OLUR MU???[/quote]

damardankalbe41

Üye
LİNKTE Bİ SORUN VAR KARDEŞ YÜKLEME YAPMIYOR Bİ İLGİLENSEN EMEĞİNE DE SONSUZ TŞKLER İKONLARI DEĞİŞTİRMEN İYİ OLMUŞ SAĞOLASIN AMA Bİ EL ATIVER OLUR MU???
[/quote]

sorunu düzelttin mi kardeş hala inmiyor

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim linkin yenilenmiştir buyur indirhttp://postdownload.filefront.com/12640980//bd82ed03e26ca35a125ea6c7ebc9f1128851798dc4f39ee48a 2bd05e09b36594f08ff5bd7efd5b51

kardeşim linki orda tam göremiyor olabilirsin http:// yazan yerden kopyala ve adres çubuğuna yapıştır olurmu ben düzeltemedim ordan bir sorun oldu sanırım

karizmen

karizmen

Kapalı Hesap

Bu problemi çözebilecek bir tema arıyorum....???

güllü6365

güllü6365

Üye
siyah üstüne beyaz zeminle GÜLBEN adlı bi tema istiyorum şekili size kalmış en kısa zamanda bekliyorum

celilcı

Üye
slm kardeş ya bende isim le tema yapmak istiyorum bana yardım cı olabilirmisiniz??????

ihd_90

ihd_90

Üye
abi banada sgonun ne kadar temasını bulursan getir allah razı olsun tlf 6300

srn_

Üye
arkadaşım banada şekiilli siyah fon üzerine beyazla sEReN mERtcaN yazarmısn iconlardada değişiklik yaparsan sevinirim şimdiden teşekkürler

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Resimleriniz şayet sizde mevcutsa birkaç dakika içerisinde sitesinden kendinize tema oluşturabilirsiniz arkadaşlar.

gomit89

Üye
dostum bende UFUK ve BÜŞRA yazan bi tema istiyorum..şimdiden teşekkürler...

kemmmal

Üye
:oke:Merhaba arkadaşlar ben kemal bende samsung i450 var güsel bir siyah vista temesı istiyorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden tşkler:):):)

mahkum123

Üye
ya abim banada RECEP VE DERYA yaparsan iiii olur ya :mahcup:

taner...

taner...

Üye
slm bırader bana da memduh bırsen teması yapabılırmısın ozel istek yapmasanda canın saolsun

nori

nori

Üye
kardeş bana da ulas52 ye yapmısın yha burak büşra diye aynısını beyza&emrullah diye yaparmısın ?

potrane

Üye
kardeşim cok acil bana da emine aytac adına altına da seni seviyorum yazısı olan tema yapabilir misin ayrıca bise sorabilir miyim menüdeki baslıklar uzerindeki resimleri acaba kendimiz secebiliyo muyuz muyuz eğer secebiliyosak söle bise demek istiyorum ekranda kalp resmi olup bi kenarına emine bi kenarına aytac yazıp altına da seni seviyorum şeklinde olabilir mi menü geçişlerindeki başlık resimleri de kalp olarak gözükmesi mümkün mü acaba mümkünse böle bise yaparsan cok sevinirim deilse de sağlık olsun..simdiden cok tesekkür ederim..

kardeşim cok acil bana da emine aytac adına altına da seni seviyorum yazısı olan tema yapabilir misin ayrıca bise sorabilir miyim menüdeki baslıklar uzerindeki resimleri acaba kendimiz secebiliyo muyuz muyuz eğer secebiliyosak söle bise demek istiyorum ekranda kalp resmi olup bi kenarına emine bi kenarına aytac yazıp altına da seni seviyorum şeklinde olabilir mi menü geçişlerindeki başlık resimleri de kalp olarak gözükmesi mümkün mü acaba mümkünse böle bise yaparsan cok sevinirim deilse de sağlık olsun..simdiden cok tesekkür ederim..

bnymnkaya

Üye
slm banada bir tema yapa bilirmisiniz.ama söyle olcak ece&bünyamin çok memmun olurum

ozsoy_akif

Üye
Arkadaşım banada siyah fon üzerine kırmızıyla Akif&Sibel yazabilirmisin ellerin dert görmesin kolay gelsin

Kardeş ben siyah fon üzerine kırmızı yazıyla akif ve sibel yazmanı rica ediyorum Şimdiden kolay gelsin

fouriyuss

Üye
kardes şöle didem, ömer yazan bi tema yaparsan çok sewınırım

Üst Alt