Tema İstek Bölümü[İstek Temalarınızı Bu Başlık Altında Yapınız..!]

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
selamün aleyküm kardeş senden mustafaeray adıyla bi tema yapmanı istesem cok mu zahmet vermiş olurum. insallah geri çevirmez yaparsın. şimdiden eline emeğine sağlık.

kardeşim temanı yaptım yanlız bazı nedenlerden dolayı önizlemesini yapamyorum sen indir bak bence çok güzel oldu senin için ikonlarıda değiştirdim(menü ikonları)

buyur link:

derenti_1

Üye
abi bnda Ltf Ylçn&prnses yazn bi tema yapabilrmsn simddden çok sağol acele olursa sevnrm kolay gelsin ellerne emğne sağlk kardeş

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
sa beyler s40 crysis teması arıyorum

kardeşim sana 4 tane crysıs teması buldum yanlız telefonun e250 yazıyo ona göre olurmu bilmem buyur sana linki veriyim:

@G_ö_r_k_e_m@

@G_ö_r_k_e_m@

Üye
cristiano ronaldo teması olsun ama çok güzel olsun coolcrash kardeşim

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kardes bana tuna&emine bide alta seni seviyorum tema yapabilirmsn şimdiden saollll

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ne zmna biter hemn olurmu

kardeşim temanı yaptım güle güle kullan bence güzel oldu senin beğenmen önemli inşallah beğenirsin bazı nedenlerden dolayı önizleme koyamıyorum deneyip gör sana zahmet
buyur linki veriyorum:

cristiano ronaldo teması olsun ama çok güzel olsun coolcrash kardeşim

kardeş temanı hazırladım umarım beğenirsin benim hoşuma gitti telefonlarımızda aynı banada olacaktır bede kullanıcam emini ki beğenirsin buyur linki veriyim

kardeşim bi teşekkür etmen yeterli olacaktır bukadarı kafi EMEĞE SAYGI

tunaa14

Üye
çoookkk saolll kardeşşşşşş

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil kardeşim başka isteklerin olursa buyur

largess

Üye
s60 manzara teması yapın lutfen

KartaL4192

Üye
sağol

ase3506

ase3506

Üye
sa kardeş ben nokia 3500c nin pembe temasından istiyorum bulabilrmisin? bulamassan bana cedricli bi tema yapabilirmisin simdiden teşekkürler..

PoLiS4508

PoLiS4508

Üye
slm banada sen DeeJaY yazılı bi tema yaparmısın şekilli olursa memnun olurum:oke:

[__--DeeJaY--__] [email protected]

nabusta

Üye
Arkadaşım cep-mania yazıverir misin şekilli olsun ve yeşilli beyazlı olsun...

ne zaman olur olur mu hemen olur mu hı

PoLiS4508

PoLiS4508

Üye
slm kardeş banada DeeJaY yazılı bi tema yaparmısınn???
:)

yattara_14

Üye
abı n85 ıcın guzel bı trabzonspor teması nolur :)

emrefb

emrefb

Üye
selam arkadaşım bana iphone iconları olan iphone teması yaparsan çok güzel olur!! şimdiden teşekkürler!

BELENGAZ

Üye
seher ve yakup olarak ayrı ayrı yapabilirsen sevinirim hadi kolay gelsin

rh7devil

rh7devil

Üye
sevgili kardeşim,emeğin için bastan eline sağlık... ben siyah ekran üstüne,şeytan boynuzu şeklinde boynuzları olan,RH7DEVIL yazısı istiyorum,icon lar da siyah ağırlıklı olursa memnun olurum,aynı şekilde menü arka planı da.. telefonum siyah çünkü hoş duruo siyah tema.. şimdiden sağol..

dogandoganay

dogandoganay

Üye
ARKADASIM BÜTÜN SİTELERE YAZDIMA AMA BAKAN YOKK SEN BANA Dogan yazarmısın

sebahattinarkan

Üye
Ben Sebo s40 6300 için hareketli es es teması arıyorum bilen bulan varsa göndersin saygılar...:box

Üst Alt