Tema Efekti by Gagan1491

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guero

guero

Üye
ben kullanıyorum ama bu videodaki efektle aynı deil bazı benzerlikler var kutu şeklinde dönmeler yok ekran arkaya çekilerek dierinin gelmesi gibi bi efekt var yükleyen herkes söylüyor dosyada ki effect ile videodaki efekt aynı deil kurdum denedim.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Bence göz yanılması denilen olayı yaşıyor bir çok insan. Videodaki effect ile paylaştığım effect birebir aynıdır. Effecti yapan kişi, effect videosunu çektikten sonra effect dosyasında bir değişiklik yapıp yayınlamışsa orasını bilemem. Ama bu kişinin ilk effect'i değil bu, böyle bir hata yapabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Dediğim gibi aklıma gelen tek şey göz yanılması. Evet, videoda sanki bir küp dönüyormuş gibi oluyor ama orda da küp dönüşü falan yok. Tamamen yanılsama.

mardok

mardok

Üye
sağolasın :oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Lütfen efekti deneyerek yorum yapalım. Test etmediğim hiçbir şeyi paylaşmıyorum. Videoda nasılsa sizde de o şekilde olması lazım. Aksi halde yaptığınız işlemlerde bir hata olmuş olabilir.

İndirdiğiniz dosyada bulunan effects klasörünü C:\Resource\ altına kopyalayın. C2z ve Open4All yamanızı aktif yapın. Tema ayarlarından tema efektiniz daha önceden açıksa kapatın ve yeniden açın. Bu kadar.

iyide c görünmüyor onu nasıl açacağız:hmmm

guero

guero

Üye
İşte Biraz Önce Çektiğim Video Tema Aynı diyenlere;

[video=youtube;MNc2mGNiFaI]http://www.youtube.com/watch?v=MNc2mGNiFaI[/video]

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım sorunu anladım. Sorun yaşayan arkadaşlar yukarıdaki arkadaş gibi 5800 yazılımı kullanmaktalar. Ben, C6 yazılımını kullanmaktayım ve ilk mesajdaki videoda yer alan efektler aynen bende mevcut.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Arkadaşlar bana sadece açmak için sürükleyin ile tuş kilidini açtığımızda çıkan efek dosyalarının ismi lazim bilen varsa söyleyebilir mi? Rica ediyorum

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Yok Hocam Orjinal Yada C6 Farketmiyo Efekte Sorun Var Bazen Çalışıyo Bazen Çalışmıyo.
Sana Bahsetmiştim ya O Olay :)
Ama Sen Şanslısın Sürekli Çalıyo :)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Eserekli tema efekti. İlk defa şahit oluyorum. :) Benim de bunu paylaşacağım tuttu. :aha:

mustafa.aydemir

Üye
link kırık

covar

covar

Üye
video calışmıyor görmeden kullanmam efekti

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kırık link :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt