(Tema Değil)SymbianTelefonunuzu tek dosya ile IPhone yapın...GGheart 1.60 v3 (15 MB)

Sponsorlu Bağlantılar

proegitim

Üye
Telefonu IPhone yap... Arkadaşlar bilen bilir bilmeyenler için diyorum harika bir program. Hemde artık çince değil , büyük bölümü ingilizce...

merhaba,ilk başta gerçekten de güzeldi.Ama üçüncü resimdeki gibi tam iphone olan n95im daha sonra kendiliğinden 1.resimdekine döndü,ya da ben farkında olmadan bir değişiklik yaptım.ne yapsam iyi?

ATALAY29

ATALAY29

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal o temayı silmişsiniz. programı tekrar yükleyin. Ama "varolan veriler kaydedilsin mi ?" Diye sorarsa hayır deyin.

O-Xan

O-Xan

Üye
Eline sağlık kardeşim, E63 (320x240) ekranına uygun mu?

ATALAY29

ATALAY29

Üye
    Konu Sahibi
kardeş teşekkür ederim ama malesef program 240x320. Eğer telefonun ekran döndürme özelliği varsa çalışır ama yoksa çalışmaz. Ayrıca telefonun hackli olması lazım

dj eşref

Üye
arkadaslar indiren arkadaslarim baska upload sitesine yukleyip buraya paylasabilirlermi ben bu siteden indiremedim yardim ederseniz sevinirim buraya yukleyebilirmisiniz rica etsem....

ATALAY29

ATALAY29

Üye
    Konu Sahibi
buyur kardeş

umitmit

Üye
çok iyi! Teşekkürler

batukka

Üye
c5-00 kullanıyorum bende sertifika hatası verdi.

ATALAY29

ATALAY29

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş telefona hack yapman lazım. Bu linkten yapabilirsin

http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/bir-hack-yontemi-ancak-bu-kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

ılyasıım

Üye
n82 uygulamayı zip değil not olarak indiriyor

ATALAY29

ATALAY29

Üye
    Konu Sahibi
bide burdan dene kardeş

antifobik

Üye
arkadaşlar bu sayede sitelerde film izlemek mümkünmüdür?

rahmiozcan

Üye
farklı bir link verebilr misin telefonum nokia C3-00

ATALAY29

ATALAY29

Üye
    Konu Sahibi

bydvd

bydvd

Üye
kardeş mükemmel gerçekten ama bu programı türkçe yapacak bir baba yiğit varmıdır acaba eğerki bu programı türkçe yapılırsa muthiş olur (hackli N 73)

ATALAY29

ATALAY29

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyosun kardeş program benimde hoşuma gitti ama tek sorun programın çince ve ingilizce olması. Ben bu halde kullanıyorum bide türkçe olsa çok iyi olurdu

covar

covar

Üye
idare eder

rapman

rapman

Üye
hayatımda gördüğüm en iyi ve en kaliteli iphone modu, kurdum çok beğendim, teşekkürlerr :)

----------Eklendi @ 20:23:07 ---------- Yazıldı @ 20:22:03 ----------

n82 uygulamayı zip değil not olarak indiriyor

olsun gene de kuruyor :oke:

----------Eklendi @ 20:24:19 ---------- Yazıldı @ 20:23:07 ----------

Bu arada KİLİDİ nasıl devreye sokacağız bilen var mı ??

hb14dex

hb14dex

Üye
Link öLü

Üst Alt