Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telsimde bedava tv,haber,wap,çizgifilm.vs.
Sponsorlu Bağlantılar
mektup55555
Üye
birde tarih dediğin gibi yine uzatılmış!!!27 agustosta ücretli olacakmış
ya arkadaslar bunu yapma cok basit( tv yi ).sadece mms yazıp 7070 e gönder gelen ayarları 1.sini kaydet 2.sini sil.multimedya daki servislerdeki ve galerideki ayarları telsim mms yap.sonra video yazıp 7070 e gönder gelen msj ile gir.cok basit.
_CraZyMan_
Üye
ya bide şu wapayarlarını söyleseniz iyi olur.
6630 telefonum hat telsim internete girerken hep şöyle bi hata çıkıyo
Paket Veri:
Paket Veri Yok
Şebeke Hizmetlerini
Kontrol Ediniz. (-4159) gibi bişeyler yazıyo. yardım ederseniz sevinirim
..::MAFIA::..
Üye
telsim wap için 50 milyon veya 500 kontür gerekiyo bunu yapınca internet kontür bitene kadar açık kalıyo
zagoor5331
Üye
ya arkadasım sunu bıde bana anlatsan yav??*
mcmysfeat
Üye
dostum linki yeniye sana zahmet bak telsimin sitesi değişti bu link hala sabit...
Eskiden Telsim de vardı Bedava Televizyon falan izliyoduk
Fakat Vodafone Geldi Kaldırdılar
ilgi333
Üye
Işe Yariyomu Bari
DaMaG3R
Üye
hala daha devam ediyomu acaba
keremkaraoglan
Üye
arkadaşlar en son kontör gittiğini farketmiştim dikkatli olun isterseniz bağlantıda.
kasap ugur
Üye
elıne ssaaglık ta programıı bulamadım ben kardeş
chadashh
Üye
bnmd haberim wardı ama hiç gerek duymadım..telsim bnce şu anda türkiyedeki en ii gsm operatörü her açıdan
Metallurjist
Üye
Abi Bu Telsimin Verdiği Imkanlar Gerçekten Süper Bende şu An 0 Köntür Var Ve Istediğim Kadar Televizyon Izliyorum Ve Verdiği Kanal Sayisi Da Bi Hayli Fazla Bazi Kanallar çok Iyiy çekmesede özellikle Atv Show Ve Fox Kids Gibi Kanallar Net çekiyor