telsimde bedava tv,haber,wap,çizgifilm.vs.

Sponsorlu Bağlantılar

blodmoon

blodmoon

Üye
    Konu Sahibi
telsimde bedava tv,haber,wap,çizgifilm.vs.
arkadaslar forumlara tam bakmadım ama bilmeyenler için soyluyorum telsimde 0 krediyle tv,haber,wap,çizgifilm.vs. gibi seyleri yapabiliyorsunuz bence deneyin pisman olmuyacaksınız ayarları biraz karısık ama yapamayanlar soylerse yardımcı olurum tv bolumu haber ve cigi film icin real one player lazım oncelikle nokia larda neyse bilmeyenler soylerse yardımcı olurum elımden geldıgı kadar

• Beğen
Tepkiler: Tanerist

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Tv ve çizgifilm nasılolyor
açııklarmısn

demduam

demduam

Üye
kardeşim yaklasık 2 senedir belkide daha fazla zamadan beri bedava bu uygulama

YAŞASIN TELSİM

ben_daha_yeniyim

Üye
nassı yane ??????????

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
açıklama yapar mısn

demduam

demduam

Üye
linkte gerekli açıklamalar mevcut arkadaşlar....

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
sağol dostum...

demduam

demduam

Üye
anlamayan arkadaşlara tekrar anlatılır...

SAYGILAR...

idx

Üye
slm ben telsim aldım bana da tv konusunda yardimci olurmusun

ben_daha_yeniyim

Üye
link ölmüş ya

odin

Üye

idx

Üye
slm link e tıklıyorum sayfa görüntülenemiyor

demduam

demduam

Üye
arkadaşlar ilk önce ya adresinden yada
telsim müşteri hizmetlerini (444 0 542) arayıp hattınızı cep imaj özelliğine yani MMS (Multi Message Service) özelliğine açtırın
daha sonra size MMS alıp gönderebilmeniz için yapılandırma ayarları gönderilecek
arkadaşlar kusura bakmayın biraz işim çıktı 1 saat sonra detaylı bir şekilde yazarım sizlere

SAYGILAR...

demduam

demduam

Üye
Cep telefonunu cep televizyonu yaptık!
Türkiye'de artık cep telefonundan televizyon yayınlarını izleyebileceksiniz. Dünyada, Mobile Video Streaming (MVS) adı verilen "cepte televizyon yayını" izleme imkânını veren bu teknolojiyi, Türkiye'de, Türk bilgisayar mühendisleri yarattı. Telsim Teknolojisi'nin arkasındaki, 150 bilgisayar mühendisi.

Telsim'in Türkiye ve dünya üzerindeki rekabet gücünün ekonomik ve teknolojik boyutlarını önemli ölçülerde artıran bu beyin gücü, Telsim'in üstünlüklerinden biri. Bu üstünlüğü sayesinde Telsim, dilediği zaman, dilediği teknolojik yenilikleri kendi yaratabiliyor. Kimseye bağımlı olmadan devreye sokabiliyor. İşte bu ayrıcalık, Telsim'le diğerleri arasındaki farkı yaratıyor.

Telsim Teknolojisi, şimdi Türkiye'ye MVS, yani "cepte televizyon yayını"nı sunuyor. MVS'ten yararlanarak, cep televizyonunuzdan pardon cep telefonunuzdan, 24 saat Star televizyonunu, KralTV'yi, CNBC-E'yi, ATV'yi, ShowTV'yi, KanalD'yi, NTV'yi, KANAL 7'yi, CNN'i, Fox Kids'i, Karadeniz TV'yi, MTV'yi, Hava Durumu bilgilerini, sevilen çizgi filmleri, futbol haberlerini ve *maç görüntülerini, vizyona giren/girecek sinema filmlerinin fragmanlarını, Türkiye'den ve dünyadan önemli politika ve ekonomi haberlerini, son dakika haberlerini ve magazin haberlerini izleyebilirsiniz.

Telsim'i diğerlerinden farklı kılan mühendisler ordusunun, yani beyin gücünün Telsim'e ve Türkiye'ye getirdiği teknolojik yenilikler devam edecek.

Teknolojinin son harikalarından olan MVS'ten nasıl yararlanacaksınız?
- Hemen bir Telsim abonesi olun. (Çünkü bu imkânı size yalnızca Telsim sunuyor.)
- MVS uyumlu bir cep telefonu edinin.
- 444 0 542 Telsim Müşteri Hizmetleri'ni arayarak, hattınızı Cepİmaj aboneliğine açtırın.
- RealOne programını cep telefonunuza yükleyin.
- Mesaj olarak VIDEO yazın ve 7070'e gönderin.
Cep telefonunuza "Service Message" başlıklı bir mesaj gelecektir.
Bu mesaja tıklayın ve artık, cep telefonunuzu cep televizyonu gibi kullanmaya başlayın.
NOT:alıntıdır.

ayrıce real playerin bağlantı ayarınıda _telsim MMS_ olarak seçin

SAYGILAR...

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
Hepsİnİ Okumadim Ama Dİkkat 1 Temmuz Son

emreakcali

emreakcali

Üye
yani link ölmüs tv demi ölmüs arkadaslar omu demek oluyo?*

demduam

demduam

Üye
arkadalar ben yaklasık 2 senedir bedava izliyoum 1 temmuza 2 gün kala 3 ay ileriye yani 1 ekim derler ezberledik artık

yani kısaca devamlı bedava.

SAYGILAR...

anılanıl

anılanıl

Üye
turkcelle uygun yok mu acaba

sublieutenant

sublieutenant

Üye
demduam' Alıntı:
kardeşim yaklasık 2 senedir belkide daha fazla zamadan beri bedava bu uygulama

YAŞASIN TELSİM
:ehe: :ehe: kızma abisi arkadaş yeni telsimci herhalde,
neyin ne olduğunu bilmiyor sanırsam ceptv den bahsediyor:ehe: hani hergün izlediğimiz... be arkadaşım o zaten telsimin sunduğu ücretsiz hizmet,, kontör yüklesende almazki zaten... böyle saçma sapan şeyler yazmayın yaaa:box:

mektup55555

Üye
Arkadaşım ben dediklerini yaptıp!!Tamam televizyon gösteriyorda görüntü anormal şekilde bozuk oluyor!!Acaba ayarlardamı bi hata yapıyorum!!Telim nokia 6630 !!Bu arada real one player ve teldeki kendi görüntü oynatıcısındada denedim!!Düzelmiyor:vur: !!!İnsanların suratı filan gözükmüyor!!Bida en fazla 2 dak bakabiliyorum!!Tekrar yükleniyo gibi bişey çıkıyor sonrada tel kitleniyor!!!acaba bunların sebeblerini biliyorsan yazarmısın!!!Yinede bu bilgi için teşekkürler...:good:

Üst Alt