Telsim, Tamamen Vodafoneun Oldu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telsim, Tamamen Vodafoneun Oldu..
Telsim’in Vodafone’a satışı Rekabet Kurulu’ndan onay aldı..

<div align="center"></div>

Rekabet Kurulu bugünkü toplantıda Telsim&#39;in Vodafone&#39;ye satışına onay verdi.

Rekabet Kurulu, Telsim&#39;in, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş&#39;ye satış işlemine, rekabet yönüyle engel olmadığını belirterek izin verdi.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
%100 mü ?

cumcum23

Üye
hayırlısı olsun

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 26 2006, 05&#58;22 PM) [post=264197]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
%100 mü ?
[/b][/quote]

Evet, yüzde yüz..

Vodafone&#39;nun satışında bir sakınca olmadığına göre Vodafone&#39;nun kampanyalarına da bir şey diyemezler..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 26 2006, 05&#58;25 PM) [post=264200]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 26 2006, 05&#58;22 PM) [post=264197]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
%100 mü ?
[/b][/quote]

Evet, yüzde yüz..

Vodafone&#39;nun satışında bir sakınca olmadığına göre Vodafone&#39;nun kampanyalarına da bir şey diyemezler..
[/b][/quote]
Kesinlikle..
Beleş telefon haberini yakında duymak dileğiyle

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
evte en fazla 1 yada 2 ay içinde kampanya başlar

özlkler reklamalarda avrupa kanlarında 9,90 avro&#39;ya D600 Nokia ve Motorola Veriyorlar ağzım açık kaldı

angelscafe

angelscafe

Üye
yaw bide şu telefonları verseler

a21a

a21a

Emekli Yönetici
sadece telefon kampanyası değil, vodafone konuşma ücretlerindede iddialı olacak galiba. tarifeler düşecek.

ukalaboy

ukalaboy

Üye
herkez için hayırlısı olsun

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bilgin için saol dostum

darkred

darkred

Üye
vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun

amedian

amedian

Üye
hadi hepimize hayırlı olsn inş. yeni kampanyalar ve su gprs işine bi çözüm bulurlar

barabelli

barabelli

Üye
hayırlısı

bassavci

bassavci

Üye
meyvelerini yakında vermeye baslar. Allah&#39;tan hayırlısı.

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
BEYLER ONU BUNU BIRAKINDA VODOFON KALİTESİ VE TEKNOLOSİYLE TÜRKİYEDE TELEFON KULLANMAK ÇOK GÜZEL OLACAK.ALLAHHHHHHHH GELSİN 3G&#39;LER,GİTSİN MMSLER

oenginc

Üye
rekabet kurumunun telsim satısını onayladıgı dogru ancak satıs isleminin gerceklesmesi icin danıstayında onay vermesi gerekiyor bu konu su anda danıstayda gorusuluyor ve 60 gun icinde kararlarını acıklayacaklar eger danıstay onaylarsa o zaman vadafone tmsf den telsimi devralcak ama danıstay onaylamazsa telsimde tupras ihalesi gibi iptal olur.

DaRKoRaNGe

Üye
bak dedim Kızım Telsim dedim bu voda fena dedim dinletemedim, artık yapcak bişey yok gitti telsim

angelscafe

angelscafe

Üye
bide şu gprs i beleş yapsa ne güzel olur ya inşallah düşünür. yoksa 750 kontör kim verir

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
İnşallah eğer aynı kampanyayı devam eder uygulamaya geçerse Yşadı Gençlik.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt