Haber Telpadan Kitkat Göndermesi!

Invoke

Üye

Güncelleme almaz dedim ama sonra devam ediyor işte cümle =P Diyorum ki ***diğer androidler gibi...*** Ne uzadı arkadaş
S5 çıktıktan sonra S3'ün şuanki durumunu S4 alacak bu işler böyle =P gmdnin 4.4ü seneye alacağını bir yerden çıkarmadım. 2014'e girmeden nexus4den başka cihaz zor alır 4.4 bir de htc one google edition falan alır...

Tepkiler: Buğra

goblet

Üye
Arkadaşlar bu cihaz kitkat güncellemesi alacaktır.

0MG90

Üye
Alacakmış zaten galiba

caglar b

Üye
Bu cihaz kitkat güncellemesini alsın, gm ciddi prestij ve itibar kazanır. Bu fırsatı tepmezler

Tepkiler: Buğra ve Özkan Ç.
androidin kit kat ı cıkarmasının sebebi büyük küçük bütün telefonlarda yuklenip calışması için yapıldı bunun sebebi ios 7 yi daha geride bırakmak son güncellemesiyle ios 7 baya bi atak yaptı ve tüm cıhazlarını yeni versiyona yukseltti androidin de hedefi bu arkadaslar kit kat eger firmalar deslteklerse tüm cihazlara gelecek yeni ve eski cihazlara yuklenebilecek kitkat tüm cihazlarda kullanılabilen bi yazılım olarak uyarlandı.

Tepkiler: Buğra, gıwıliler ve Sarangni

MaxipmaN

Üye
her turlu alır

nasıl yanı 512 mb ram lı bı cıhazda bıle mı calısabılecek

caglar b

Üye
O zaman neden galaxy nexus 4.4 alamadı? Sadece ram yetmiyor donanımında uyumlu olması gerekiyor. bu yüzden çogu eski cihaz kitkatı alamayacak, ancak yeni çıkacak 512 mb ramli teller 4.4 ü kullanabilecek

MrExpert

Üye
O zaman neden galaxy nexus 4.4 alamadı? Sadece ram yetmiyor donanımında uyumlu olması gerekiyor. bu yüzden çogu eski cihaz kitkatı alamayacak, ancak yeni çıkacak 512 mb ramli teller 4.4 ü kullanabilecek

Donanım uyumluğu diye bir zımbırtı yok Sadece donanımın yeterliliği var bu tamamem o firmanın insiyatifine kalmış bir durum ister verir ister vermez sen nerden uyduruyorsun anlamadım Bi diğer konuya gelirsen yeni çıkan tellerde olmasının nedeni bir nevi sattırma politikasıdır yani tutupta yeni çıkardığı hangi seviye olursa olsun cihaza 2.3.6 yükleyip satsalar kim alır ? tam veya Kırpılmış bir 4.4 yükleyip satarlar.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Buğra

0MG90

Üye
Benim cihazım alsa keşke 4.4

caglar b

Üye
Galaxy nexus almayı düşünürken bu cihazın işlemci modelinden dolayı nexus oldugu halde 4.4 e güncellemedigini ögrendim. Yani neymiş @battal donanım uyumsuzlugu zımbırtısı varmış. Yeni cihaz olsun adam yükleyecegi varsa yine jb yükleyip satacaktır ve alanlarda olacaktıt

Insan bekliyor ışte

MrExpert

Üye

Kaynak ? O bunun demesiyle değil Bana gerçek kanıt ve kaynak bulman lazım.

Edit: Tabi sen kaynağına bakmayıp onun bunun lafıyla gelip benle tartışıyorsun neyse Uzatmayıp asıl nedeninin açıklandığı Kaynağı veriyim sana.

Cortex-A9 CPU, TI OMAP 4460 chipseT in 4.4 ü desteklememesi gibi bir durum söz konusu değil zaten büyük ihtimal xda da portlayan birisi çıkar.

@caglar b

Son düzenleme:

PriZm

Üye
Saçmalamayın ya.Galaxy S o donanımı ile 4.3.1 çalıştırdığına ve 4.4 ü de çalıştıracağına göre herhangi bir uyumsuzluk sorunu yoktur.

Zaten androidde bu tür şeyler olmaz.Her donanımın driverı var.

Tepkiler: Buğra ve MrExpert

Kerim.

Üye
4.4 gelirse discoverye helal olsun telpaya

caglar b

Üye
Nasıl bir kaynak istiyorsun anlamıyorum telefona nexus oldugu halde güncelleme gelmedi diyorum, adam hala kaynak diyo, mobil cepnetle bide sana kaynagın linkinimi arayacagım. Xda da portlayan birisi çıkar çıkmaz beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren kısmı donanım eksikliginden güncelle gelmemesi yoksa yemişim nexusunu. Yok illa kitkat düşük donanımlı eski tellere gelir (stock romdan bahsediyorum ) diyorsan sana iyi rüyalar

MrExpert

Üye

Saçmalığın dibine vurmuş durumdasın bişey anlamayan onun bunun lafıyla gelmiş benle tartıştığını sanıyorsun kaynak göster diyorum saçmalıyorsun neyse sen öyle devam et uydurma varyasyonlarla gelip benle tartışma.