Haber Telpadan Kitkat Göndermesi!

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Telpadan Kitkat Göndermesi!

Arkadaşlar Telpa resmi twitter sayfasında böyle bir tweet atmış ardından yoğun ilgidendir büyük ihtimal ki tweet kaldırılmış. Bu bence bir işaret Discovery kullanıcıları için

Tepkiler: Ccihat67, roguetroper ve gıwıliler

0MG90

Üye
Çocuğu falan atmıştır o tweeti

Tepkiler: wwwhmz, hasanabi ve Buğra
Son dakika telpa açıklama yaptı

'Pardon kuzenim yazmış '

Tepkiler: ensarrodi, egenuri, wwwhmz ve 3 diğerleri
Bence çok ümitlenmeyelim

Tepkiler: Buğra

Invoke

Üye
Bence de ümitlenmeyin, ama custom rom çıkar =P

Tepkiler: hasanabi ve Buğra

Peocawe

Üye
İnanıyorum ben. Alacak alacak

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Çıkmaması için bir sebep yok neden gelmesin ki?

Tepkiler: Peocawe
Ben daha iyileştirme güncellemesini yapamadım 's

ilk çıktığında telefon bu telefon güncelleme almaz diyenler yine ortada bakıyorum telpa umarım paylarını verir

Invoke

Üye
ilk çıktığında telefon bu telefon güncelleme almaz diyenler yine ortada bakıyorum telpa umarım paylarını verir

Güncelleme almaz. Alsa da ne kadar alacak Allah aşkına? Yeni cihaz 2 güncellemesi de olsun... Sonra kesilecek her android gibi... Custom romunuz olacak sıkıntı yok. Ha güncelleme versinler, alanlar memnun olsun, bizi rahatsız etmez bu.

Peocawe

Üye

"Güncelleme almaz" derken? sadece 4.2 de 3 güncelleme geldi. Ayrıca GM yetkilisi 4.3 gelmeden direk 4.4 geleceğini, bunun üzerinde çalıştıklarını belirtmiş. Galaxy S3 Samsungun geçen yıl amiral gemisi idi. Hala 4.1.2 de ama? Neden onu görmüyor kimse? Çünkü Samsung markalı, çünkü 2000TL ye çıktı.

not: S3 düşmanı değilim kesinlikle, hastası olduğum bir cihaz kendisi.

Tepkiler: Ccihat67, Invoke ve Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Guncelleme almaz diye cok emin konusuyorsunuz merak etmeyin alacak ama
Daha once guncelleme cikmadan once bizim forumda ilk ben duyurmustum yine zaman gelince duyuracagim

Tepkiler: Ccihat67 ve Invoke

Invoke

Üye

Güncelleme almaz derkeni açıklayamadım mı üstteki yorumda? Devam ediyorum... 1-2 güncellemesi de olsun diyorum... Bir yerde kesilecek diyorum... 4.4 gelse de seneye gelir, sonra kesilir... Yani illaki kesilecek. S3'ün farkındayım. Samsungun işleri hep öyle olur zaten... 4.3den sonra o da kesilir... 4.3 de epey gecikti zaten =P

not: s3 düşmanı değilim, neden telefona düşman olayım, ama hasta olmayı bırak iğrendiğim bir cihaz kendisi. =P
Guncelleme almaz diye cok emin konusuyorsunuz merak etmeyin alacak ama
Daha once guncelleme cikmadan once bizim forumda ilk ben duyurmustum yine zaman gelince duyuracagim

Almaz derken nasıl kesin konuşabilirim? Sonuçta o firmanın bu işle ilgilenen bölümünde çalışan bir eleman değilim =P
Hani, bence almaz... Diğerlerine bakarak söylüyorum... Bir kaç yıllık gözlem bunu gösteriyor =P

Alsın aga, inşallah alır, siz de mutlu olursunuz.

İstihbarat mı alıyorsunuz? =P

@-qarapapaq- hangi cihaz her güncellemeyi alıyor ki google'n kendi cihazı dışında ??

Güncellemeyi alır

Peocawe

Üye
Ben de onu diyorum Yine de her firma aynı derecede önem vermiyor...

Güncelleme almaz dedin. Ayrıca kurduğun cümle sadece gmd ye hitap ediyormuş gibi. Galaxy s4 de belki 4.4 den sonra ilerlemeyecek? Ayrıca gmd nin 4.4ü seneye alacağını da nereden çıkardın? alacak olursa 2014 e girmeden alır bence.

Tepkiler: Buğra ve Özkan Ç.