Tellcom'da neler oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tellcom'da neler oluyor?
Tellcom'da neler oluyor?

Işık hızında internet sloganıyla Türk Telekom'a rakip olan Tellcom, yaklaşık 170 çalışanıyla yollarını ayırıyor. Sebebi ise malum birleşme...



En eski internet servis sağlayıcılardan Superonline'ın Tellcom'a devredilmesinin ardından, bir Turkcell şirketi olan Tellcom'un kadrosu yaklaşık 400 kişiyi bulmuştu. Sektörün üst düzey yöneticilerinden alınan bilgilere göre aradan geçen sürede yapılan çalışmaların ardından şirkette personel azalışına gidileceği belirtiliyor.

Turkcell'in Türk Telekom'a karşı sabit tarafta konumlandırdığı Tellcom'da yarın itibariyle bu operasyonun gerçekleşeceği bildiriliyor. Edinilen bilgilere göre 400 kişilik kadronun en azından 150 - 170 kişi arasında azaltılması bekleniyor.

GİDENLER VE KALANLAR!

Bu arada, Superonline - Tellcom birleşmesiyle sayıları 12'yi bulan genel müdür yardımcısı sayısında herhangi bir indirime gidilmeyeceği öğrenildi. Bir hatırlatma yapılacak olursa, Superonline, Yapı Kredi Bankası'na el konulması sonucu TMSF yönetimine geçmişti. Şirket bankanın satılmasından sonra Çukurova Grubu ile Koç Grubu'nun anlaşması sonucu yeniden Çukurova Grubu'nun yönetimine geçti. Ardından da Tellcom'la birleşme süreci yaşandı.

maxicep.com - leiche
yahoyt
 
canturgay

canturgay

Üye
türk telekomla yarışmak çok kolay bi iş olmasa gerek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt