kaan7878
Üye
farklı bir hack programı denersiniz telinize uygun bir pro...arakadaşım benim tel c5 ve s60 3rd var ama modeller arasında kendimi göremedim napacam
--------------- Ekleme ---------------
arakadaşlar benim telefon c5 s60 rd3 od 9.3 tabanlı 9.3 e baktığımda fp2 olduğunu buldum ama bu işlemlerin hepsini yaptım burda yapılmsı gereken 2 şeyi yapamadım
1-Hellocarbide de menü 1 i seçince yes no çikmadan program kapanıyo ve sanki pc de yenile yapmış gibi kısa bi ssüre kendini yeniliyo
2- x-polier den c ye girdiğimde yazlar küçük harfliydi ve sys ini açılablir dosya değildi yanda + işaretş yok açılmyo ( resimlere baktığımda hep büyük harfli ) dolayısıyla da kopyalama yapamadn yardım ederseniz sevinirim
Nokia e71 yuklemesınde suresı gecmış hatası alıyorum hıc bır program yukluyemıyorum bi cozum verın bana
versiyondan kaynaklıdır o halde son versiyonu ne bilmiyorum ama isterseniz güncelleyin yada başka hack programı deneyin...n95 versiyon31.0.017 hello carbide gerekli soruyu sormadan kapanıyor lütfen yardım
listede yok ama işletim sistemi aynı deneyebilirsiniz bilemiycem tamamen sizin inisiyatifinize kalmış...bu n79 işe yarıyor mu acaba ?
telefonun marka ve modeli ne bilmiyorum ama bu işlemleri yaparken gizli dosyaları görebilmek için capsoff açık olmalı...Benim c:/sys de bin klasoru yok yeni klasor diyip oluşturuyorum gene olmuyor nasıl yapacağım bir bilgi verirseniz.
SYS in içinde hiç bi klasör yok ve oluşturulmuyorda!hack rar dosyası içindekileri taşıyamıyorum...
arkadaşım deli oluacam ya bende 5320 xm var dedğini yapıyorum hellocelebir de menu 1 deyince kendınden cıkıo yes dıyemeıosun ama capson caps off exe leri gelıo ancak onlara tıkladığımdada hiç birşye değşimiyor xploredede hack klosorun deki o ki dosyayı syc ın içine taşıyamıyorum cunku syc ye gırlmıyor alt doysaları yok luten yardım et
dediğim tarihe alın acaba neden yüklenmiyor sorunu yazmamşsınız...kardeş malesef n95 te yüklenmiyor
üzgünüm ama videolu olarak hazırlayamam çünkü bi kere denedim diğer cep telefonundan çekmeyi çok parladı hiçbirşey görünmedi anacak bir video buldum artık fazladan gereksiz bi şekilde video uzatılmış ama siz ekran görüntüleri ile birleştrin artıkarakadaşım capss on capss off ve hello ceribade nin çaılştıgına dair bir işaret yok benişm telde ? helle dana menu 1 i seçiyorum soru sormadan direk kapanıyor capss on la capss off da aynı şekilde tıklamyala açılmıyor acaba video lu çekip anlatırmısın lütfen dediklerini harfi harfine yaptım ama olmuyor
bide helloceribadenın en guncel surmunu yayınlarsan sevınırım bı turlu bulamadım belık ondan kaynaklanıyordur
veriğim programda hiçbir sorun yok çalışmıyor diymezsiniz n73 ün en güncel versiyonu ile bile hala hack yapabiliyorum arkadaş bi açıklma getirmişti bi kaç sayfa öncesi belki bununla ilgilidir...kardeş lütfen bana hello carbidenin çalışan bir versyonunu bulambılrmısn adam akıllı bende menu 1 i seçince hiç birşey sormadan kapanıo
Bu yöntem daha önce de vardı yalnız bir problem var
Bazı firmware sürümlerinde HelloCarbide'de Menu1 seçeneğini işaretledikten sonra program kapanıyor. O yüzden bu yöntem yeni firmwarelerde geçersiz haberiniz olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?