Telexy Network SymRDP 1.047 (Uzakmasaüstü) s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
görüntü kalitesi iyi mi
hızlı mı
tam ekran uygulamalarda sorun çıkarıyor mu

bu problemler yoksa kesin yüklerim

detbai

Üye
3 tane sis dosyası çıkmıyo siscontentle açınca kardeş?

--------------- Ekleme ---------------

sis dosyalarını buldum imzaladım ve programı yükledim ancak pc ye bağlanamıyorum ...

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın:oke:

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
n97 negative

dakturk

dakturk

Üye
imzalısını bulabilirseniz çok makbule gecer ,

ge-ce-ci

Üye
arkadaşlar programı kurdum kullanıyorum çok başarılı bi program artı olarak modeminize port açarak dilediğiniz yerden bilgisayarınıza ulaşma, değişik işlemler yapabilme olanağınız da var ama benden söylemesi eğer 3g üzerinden bağlanıcaksanız ve bi pakete üye değilseniz çok kalmamanız çünkü sağlam veri indiriyor :)... ama saatlerce arayıp çözümünü bulamadığım bi sorunu var programı kullanırken 1 ya da 2 dakika içerisinde otomatik olarak sonlandırıyor. kullanan arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştı mı? çözümünü bilen var mıdır aranızda?

detbai

Üye
kardeş bende kurdum sorunsuz.gerçi bağlanamadım henüz ama emeğine sağlık.saol

hasbaly

hasbaly

Üye
Teşekkürler...

godsofcabal

Üye
Program 1.si deneme sürümü değil arkadaşım.birisi kırmış olmuş ben kullanıyorum.2.si yapamayan arkadaş varsa bana sertifikasını göndersin ben ona yapıp hazır sis dosyasını göndereyim.kullanamassa o arkadaş yazsın boşuna uğraşmayın diye.sen yazma veyselçelik.denemeden uğraşmadan kimseye çamur atma.biraz paylaşım yap oldumu güzel kardeşim...HIII AYRICA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA TELEFONUN 6300 SENİNKİNE OLMAZ İŞTE SEN BOŞUNA UĞRAŞMA....

Yardımcı olabilir ve ekleyebilirsen sevinirim kardeşim [email protected]

kurtay74

Üye
paylaşım için teşekkürler

qpel

Üye
ortalama 5mb veri inince otomatik olarak program kapanıyor başka sitede de yazdım foxpda düzgün kıramamış sanırım

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler

kemancım

kemancım

Üye
kolay gelsin

Turan

Turan