Telexy Network SymRDP 1.047 (Uzakmasaüstü) s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

fatyus

fatyus

Üye
    Konu Sahibi
Telexy Network SymRDP 1.047 (Uzakmasaüstü) s60v5

SymRDP 1,00 S60 5th Edition için. SymRDP Uzak Masaüstü Protokolü, size S60 telefon kullanımının ve uzak bir bilgisayara farklı bir konuma bağlantı sağlayan bir teknolojidir. Örneğin, çalışmanızı bilgisayarınıza S60 telefonunuzdan bağlanabilir ve tüm programlar dosyaların erişimi ve ağ kaynaklarına sanki bilgisayarınızın önünde çalışma vardı. Programları İş ve sonra, ne zaman eve çalışan, çalışmanızı bilgisayarın masaüstünü görebilir terk edebilirsiniz S60 telefon, aynı programları ile gösterilmiştir.
SymRDP Bir sahip olmanın tüm avantajlarını almayı sağlar dokunmatik ekran Telefonunuz aşağıdaki hizmetleri aracılığıyla uzak bilgisayar ile bir RDP oturumu sırasında:

Bu doğal bir kalemi PC fare olarak (veya bir parmak) kullanmanızı sağlar;
size alışılmış PC ile PC'den ekranın herhangi bir bölümünü kolay erişim kaydırma gibi verir;
bir sanal dokunmatik ekran standart 84-sembolü girişi için klavye tuşlarını PC tabanlı sağlar;
eğer telefonunuza bir PC klavyesi mümkün olmak ayarlayan bir fiziksel klavye vardır;
Ne yapmak gerekiyor? Sadece devam edin ve uzaktan erişim güç keyfini cebinizde her yerden.
Ve bir şey daha ... Eğer VNC'yi gibi bir önceki deneyimi bir telefon için Uzak Masaüstü tabanlı uygulamalar vardı (ki genel olarak çok telefonları için dokunmatik ekran olmadan), lütfen, şimdi onu unutmak iyi - için yararlı olmaz sizin dokunmatik ekran telefon ile SymRDPFakat eski moda basmakalıp bir kafese ( "ekran" üzerine imleci hareket gibi vb) bu gerçek hiçbir oda dokunmatik ekran dünyanın daha fazla var mı yakalayabilirsiniz ..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ismailbahadır, cucezurafa, erdew ve 8 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

SheLcyk

Üye
çalışmıyor

itirpan

Üye
çalışmıyor. Yüklenemiyor. Herhalde hackli cihaz olması lazım. Sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor kendi sertifikama.

ceycey1970

Üye
telefonum hackli opda dan imzalattım yidene sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor. n97

fatyus

fatyus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın yazmamışım.evet yüklemek için telefonun hackli olması lazım.ancak yüklemek içim bir yol daha var.siscontent isimli program ile vermiş olduğum sis dosyasını açın.bu sis dosyasında gömülü 3-4 adet daha sis dosyası var.onları siscontent ile çıkarın.sertifikanız ile imzalayın.tekrar aynı program ile sis dosyalarını birleştirin.ve sorunsuz kurun.

maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
anLattıqın gibi yapıp versen veya tam bir açıkLama yapsan hiç ir sorun oLmaz sanırsam :)

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

veyselcelik

Üye
program hem deneme sürümü hem de daha kullanabilene hiç bi forumda rastlamadım. boşa uğraşmayın zaman kaybı.

santana007

santana007

Üye
İhtiyacım olan bir program umarım bunu benzer program bulabilirim.

fatyus

fatyus

Üye
    Konu Sahibi
Program 1.si deneme sürümü değil arkadaşım.birisi kırmış olmuş ben kullanıyorum.2.si yapamayan arkadaş varsa bana sertifikasını göndersin ben ona yapıp hazır sis dosyasını göndereyim.kullanamassa o arkadaş yazsın boşuna uğraşmayın diye.sen yazma veyselçelik.denemeden uğraşmadan kimseye çamur atma.biraz paylaşım yap oldumu güzel kardeşim...HIII AYRICA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA TELEFONUN 6300 SENİNKİNE OLMAZ İŞTE SEN BOŞUNA UĞRAŞMA....

veyselcelik

Üye
Program 1.si deneme sürümü değil arkadaşım.birisi kırmış olmuş ben kullanıyorum.2.si yapamayan arkadaş varsa bana sertifikasını göndersin ben ona yapıp hazır sis dosyasını göndereyim.kullanamassa o arkadaş yazsın boşuna uğraşmayın diye.sen yazma veyselçelik.denemeden uğraşmadan kimseye çamur atma.biraz paylaşım yap oldumu güzel kardeşim...HIIIDARIYLA TELEFONUN 6300 SENİNKİNE OLMAZ İŞTE SEN BOŞUNA UĞRAŞMA....
AYRICA GÖRDÜĞÜM KA

ne diyo la bu :naughty:

ne 6300 nerden vardın bu kanıya.

Telefonum 5800 XM

--------------- Ekleme ---------------

Az önce yükledim. opda.cn den sertifikalayıp yükledim programı. Yükleme başlayacakken sertifika taradından kısıtlanıyor hatası verdi.

drmmr14

Üye
teşekkürler

fatyus

fatyus

Üye
    Konu Sahibi
AYRICA GÖRDÜĞÜM KA

ne diyo la bu :naughty:

ne 6300 nerden vardın bu kanıya.

Telefonum 5800 XM

Az önce yükledim. opda.cn den sertifikalayıp yükledim programı. Yükleme başlayacakken sertifika taradından kısıtlanıyor hatası verdi.
baksana la avatarın altında telefon kısmında afedersin kabak gibi 6300 yazıyo.Neyse bay 6300 ben dalaşmak için paylaşmadım programı.isteyene yardım ederim kullanır forumdaki diğer kullanmak isteyen arkadaşlar.sende takıl ya başka konulara.bu programı kullanmak sana göre değil.boşver.beceremessin...

daniel_gnd

Üye
kardeşim kurdum kullandım başarılı paylaşım teşekkürler :evet: :pro:

korfare

korfare

Üye
ne çok uzatmışsınız sağol dostum kurdum programı telefonum hackli diil.. dediğiniz gibi dosyaları ayırıp kurdum sorunsuz. elinize emeginize sağlık.

hypertech

hypertech

Üye
Çalışsa iyiydi...:nono:

kadir42

kadir42

Üye
kardeş herşey güzel hoş emegine saglık ama açıklama berbat olmuş yaa hiç bişey anlamadım valla :S

yumameda

Üye
yuklemenin yarısındayım baya uğraştım 3 dk falan
ama yukleniyor

bitti deniyorum

hata verdi

Üst Alt