Televizyon Alıcam Ne Marka Almalıyım Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
Televizyon Alıcam Ne Marka Almalıyım Yardım
arkadaşlar yarın bir televizyon alıcam fakat çok kararsızım 2 bin lira bütcem var sizce nasıl bir marka alayım tavsıye eder mısınız?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lg Smart tv modellerinden birini tavsiye ederim.

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
boyuttu nasıl peki büyük olmasını istiyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
45 inç

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
peki kardeşim samsung mu lg mi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben lg Smart 47" kullanıyorum çok memnunum, ama samsungda yabana atılacak bir marka değil.

oznkrts

oznkrts

Üye
lg smart 55 kullanıyorum görüntü kalitesi 3d si internet hızı filan gayet memnunum ama bi flash player olmaması internetten youtube veya bi kaç sinema dışında film açmamı engellemesi sinirime gidiyo ve bilmiyorum her markada oluyomu ama gündüz ekranın parlaması gene dikkat dagıtan bi unsur ama lg mi samsung mu diyosan ben gene lg yi seçerim gerek sihirli kumandası gerek çerçevelerin çok ince olması kullandıgın televizyonu daha keyifli yapan etmenlerden :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Philips çok sağlam duruyor lakin o kadar ağır menüler varki hayret ettim hemde 3d smart modeli lg lm serisi ise 3d efektler tatmin edici bulmadım. La serisi zarif ama denemedim. Samsung her zaman zarif ve ekran süper. Pantech güzel denemek gerek sony pahalı dvb.s2 (uydulu yok .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
La serisi mükemmel emin olabilirsin

0MG90

0MG90

Üye
Bizde Samsung Smart Tv 40ES serisinden var çok iyi görüntü kalitesi var ve internet tarayıcısı da hızlı

Never Back Down

Never Back Down

Üye
bizde 46inç samsung led var
800hz elle ve sesle kontrollü tavsiye ediyorum smart tv

Buğra

Buğra

Admin
Samsung 46es6340 kullaniyorum
Memnunum aldigim tarihi hatirlamiyorum 3-5 ay olmustur 2100-2200 civari almistim.
Ya samsung yada lg bakin

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürle bakıcam arkadaşlar

Üst Alt