luckysleven
Üye
12.08.2013 konuyu açtım. Gebze Maltepe 20 - 30 km bile değil. Daha Telefon oraya ulaşamamış !!! Gebze Harem minibüsü 40 50 dakika , yürüsem 6 7 saat , Koşsam 4 saat telefon dünya turuna çıkmış mübarek. Offfff neyse telefon gelsin direkt elden çıkartmak Allahın emri oldu !!!!!!
keşke elden bıraksaydın .. ben geçen bir niyetlendim elden bırakayım dedim maltepeye de power tuşu için sonra yine vazgeçtim. 3 gün üst üste aradığımda cevap vermeyen yer ne kadar sağlam hizmet verebilir merak ediyorum .
Yok abi göndermeyin bu heriflere telefon falan şu anda çok fena küfür edesim var da malum forum ortamı . Adamlar reset sorununu çözmüş ama power tuşuna dokunmamışlar bile . Forma açma tuşu sorunlu diye yazılmış beyin fukarası adamlar arama cevaplama kontrol edildi yazmışlar . Bu servisin başında sevimsiz bir eleman var ben onu uyardım dedim bak sorun olursa gelirim burası hakkında iyi şeyler yazılmıyor falan dedim gel abi ayıp ettin abi çekti bana şimdi pazartesi günü telefonu adama yedirmeyi düşünüyorum ben böyle bir hizmet görmedim . Birde utanmadan htc logolu temizleme bezi göndermişler .
| Kargo Giriş Tarihi: | 2013-08-16 |
| Kayıt Tarihi: | 2013-08-20 |
| Durum: | Cihazınız garanti dışı işlem görmektedir. Ücret bilgisi için lütfen 0216 458 97 97 numaralı hattımızdan müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz. |
O zaman tam eğlencelik olduk desene. Bir avukat bulmam lazım bunları sağlam öpmek için. !!! Nasıl bir servisse , nasıl bir müşteri hizmetleri ise ! Telefonun ses tuşları çalışmıyor ve cebimdeki paraya göz dikiyorlar. Bileydim garantiyi yakar burada bir telefoncuya yaptırırdım. Hem telefonsuz kalmam hemde bu soygunculara para kaptırmamış olurduk ...........
Benim anlamadığım Nokia'nın HTC'nin teleservice'in bu durumunda hiç mi haberi yok? Eğer öyleyse yetkili birilerine ulaşıp, yaşadığımız sorunları anlatalım. Bu böyle gitmez, gitmemeli de!!
Ali Kemal abinin tanıdıkları vardır. Rica etsek de bizim sorunları bir iletseBu teleservisin kulağının feci derecede çekilmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?