onur.mert
Üye
evet telefon gelmiş de son kontrolleri yapılıyor diyorlar 1 haftadır. Şimdi tekrar aradım da en geç perşembe veya cuma servisten çıkar diyorlar.Tamam senin telefon gelmiş işte hatta her şeyi hazırlanmış. Imie numarası yazıyordur sayfada yen cihazın ne olduğunu da oradan kontrol edebilirsiniz.
Sağ olun. Telefonu aldım bir sorunu yok gibi gözüküyor. Windows 10 a yükseltiyorum.[emoji322] Hayırlı olsun [emoji322]
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
windows 10'a yükseltince olacakSağ olun. Telefonu aldım bir sorunu yok gibi gözüküyor. Windows 10 a yükseltiyorum.
Telefon olsa bir sorun olmasa ayrı bir sorun. Ne haldeyiz ama ☺sorun çıkaracak bir telefonum bile yok
Yarın bir ara, hangi güne kadar bekleyeceğim falan diye sor. Onlar kesin bir tarih verirler zaten sonra senin hesap ettiğin gibi olmaz falan üzülürsünEvet arkadaşlar bugün 17. iş günü (tabiki teleservice göre olanı hesapladım) bitti.Hala bizim cihazda bi gelişme olmadı.
Cumartesileri de sayarsak 20 iş günü oldu.Yarın microsoftu bi arayalım mı ne dersiniz yoksa pazartesi gününe kadar bekleyeyim mi?
Neydi verdiğinÇıka çıka 640 xl çıkmış
Cihazı aldığın yerden iste, ben o şekilde çözdüm sorunuBugün microsoftu aradım değişimi kabul ettiler ancak cihazı satın aldıım faturanın fotoğrafını istiyorlar.
Onuda cihazla gönderdim fotokopi filanda çekmedim teleservice oyalayıp duruyor nasıl edeceğim bilmiyorum bilgisi olan var mı?
istedim ama onlar da işi yokuşa sürüyorlar peki sana yeni fatura mı kesip verdiler yoksa eski faturanın fotokopisi miCihazı aldığın yerden iste, ben o şekilde çözdüm sorunu
Cihazın gelmiş demek ki yazılım yüklemesi yapılıp çıkışı yapılır.cihaz değişim bekliyor diyordu şimdi tekrar tamire alınmış neden acaba
Teleservice'in arızalı cihazı Borana göndermesine bağlı olarak 7-10 gün sürer.Şimdi iş boran danışmanlıkta evrakları kargoya verdim bundan sonra ne kadar sürecek bilmiyorum
Senin gonderdiklerin 2 güne onlara ulaşıyor ama burada yine teleservice in keyfinin gelip cihazı onlara göndermesini bekliyorsun Buda 7-8 gün filan alır.Şimdi iş boran danışmanlıkta evrakları kargoya verdim bundan sonra ne kadar sürecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?