dakamon
Üye
Benim 830 geldi ama ekran tam yapışmamış sanırım ekran kalkıyor ne yapsam bilemiyorum
Akşam mandalladım sabaha kadar durdu şuan iyi bakalım kalkacakmı, kalkarsa yine yaparım ama göndermemKardeşim bunlar şerefsizin tillahı olmuş. Aynı şekilde servise gönderdiğim telefonum sendeki sorunla bana geri geldi. Sağlam gönderdim bozuk geldi. Ekranın bir köşesi diğerlerine göre daha havada kalıyor bastırınca oturuyor çekince geri kalkıyor. Rezillik lanet olsun bu teleservise. Bide savunmuyorlarmı şu şirketi.
Mandalla şunla bunla çözsen de sorunu 1-2 gün içinde yine kalkar emin ol.
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Benim 925te de anakart değişti yazıyor telefon değiştiği için öyle yazıyor. Anakart=telefonBende telefonu almış bulunuyorum. Guncelleştirmek için şarja koydum incelicem sonra. Yanlız servis formunda anakart değişti yazıyor. Eski telefonun anakartını bunamı koydular demek oluyo bu?
benim 925 cihazımın da ekranın sol üst tarafında açılma vardı ben fark etmemiştim arkadaşım fark etti ilk aldığımda mı vardı yoksa epey düşürmüştüm bu düşürmeler sırasında mı oldu bilmiyorum fakat 1 yıl kadar kullandım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım eğer sizde çok açıklık yok bir yerlere takılmayıp iyice ayrılmayacağına inanıyorsanız hiç gönderip boşuna sıkıntıya girmeyin derim.... bu arada gönderilen 830 ların kayıtlarını takip edin yoksa telefonlar kapanabilir ben teleserviceye sordum kendileri tarafından başvuru yapacaklarını söylediler ama siz yinede takip edin ben gelen telefonu sattım note5 aldım yinede buralardan uzaklaşamıyorumBenim 830 geldi ama ekran tam yapışmamış sanırım ekran kalkıyor ne yapsam bilemiyorum
Hallettim mandal ve saç kurutma makinesi sağolsun canavar gibi yapıştı sıkıntı yok tekrar açılsın tekrar yapıştırırım yinede yollamam o servisebenim 925 cihazımın da ekranın sol üst tarafında açılma vardı ben fark etmemiştim arkadaşım fark etti ilk aldığımda mı vardı yoksa epey düşürmüştüm bu düşürmeler sırasında mı oldu bilmiyorum fakat 1 yıl kadar kullandım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım eğer sizde çok açıklık yok bir yerlere takılmayıp iyice ayrılmayacağına inanıyorsanız hiç gönderip boşuna sıkıntıya girmeyin derim.... bu arada gönderilen 830 ların kayıtlarını takip edin yoksa telefonlar kapanabilir ben teleserviceye sordum kendileri tarafından başvuru yapacaklarını söylediler ama siz yinede takip edin ben gelen telefonu sattım note5 aldım yinede buralardan uzaklaşamıyorum
bir üst mesajdaki sözlerine birden ne oldu acaba?Cihazı paketledim sabah kargoya vericem artık ne olsursa şansımıza.
@dakamon arkadaşın dediği gibi ekran tekrar kalktı gördükçe cinlerim tepeme çıktı, hani 1 senelik cihaz olsa anlarım daha sıfır cihazda olması çok kötü artık ne olursa olsun dedim ve yolladım bakalım ne yapacaklar.bir üst mesajdaki sözlerine birden ne oldu acaba?
Gelince de bi bak güneşte ekrana ama ekran kapalı olsun siyahken bak yani. İçine toz kaçırmışlar mı@dakamon arkadaşın dediği gibi ekran tekrar kalktı gördükçe cinlerim tepeme çıktı, hani 1 senelik cihaz olsa anlarım daha sıfır cihazda olması çok kötü artık ne olursa olsun dedim ve yolladım bakalım ne yapacaklar.
şu saatten sonra daha değişim yapacaklarını sanmıyorum zaten değişimi gerektirecek bir durumda yok boşu boşuna cihazın içini açtırıp yeni maceralara yelken açacaksın ne diyelim hayırlı olsun@dakamon arkadaşın dediği gibi ekran tekrar kalktı gördükçe cinlerim tepeme çıktı, hani 1 senelik cihaz olsa anlarım daha sıfır cihazda olması çok kötü artık ne olursa olsun dedim ve yolladım bakalım ne yapacaklar.
hayırlı olsun güle güle kullan. W10 yükleme sakın eğer 8.1 gelirseCihaz şimdi elime geçti 640xl nihayet
İyi yapmışsın arkadaşım zaten bu çok uzun sürmez yapıştırıp gonderirler hemen bence.@dakamon arkadaşın dediği gibi ekran tekrar kalktı gördükçe cinlerim tepeme çıktı, hani 1 senelik cihaz olsa anlarım daha sıfır cihazda olması çok kötü artık ne olursa olsun dedim ve yolladım bakalım ne yapacaklar.
inşallahİyi yapmışsın arkadaşım zaten bu çok uzun sürmez yapıştırıp gonderirler hemen bence.
kamera puslu çekiyor. İnsiderden farksız zaten kullandıkça ne demek istediğimi anlarsınInsider surumunu de kullanıyordum onceden basarili bence niye ki
Yedek olarak aldigim G4 beat ekranindan 640xl nin ekrana gecip forumdaki yazilari okurken dpi düşüklüğünü hissettim lan dedim gozlerim mi bozuldu dis hoparlör ses kalitesi iyiymis 925 den daha iyi ses sondayken bozulma yapmıyor ses yuksekligi de yeterli ekran parlakligi basarili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?