Telefonunuzun Hangi ülkeye ait olduğunu öğrenmek istermisinmiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

enver_598

enver_598

Üye
usta iyi de benimki 03 çıktı buşimdi nerenin malı acaba

markos1

Üye
benim ki 03 bu neresi nokia benim telfon

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
benimde 03

5800 cı

5800 cı

Üye
benim 6680 im 00 çıktı zaten maaşallah hiçbir sorunu yok

cogsacma

cogsacma

Üye
satanın 02 benim yaaa:box

Ekremdin

Ekremdin

Üye
Sağol deneyelim bi bizim tel nereliymiş

aspava_747

Üye
he he 00

bran1907

Üye
benim 5800 xm 03 yzıyor bu nerde üretilmiş:)

Lacrymosa

Üye
Bunlara inanmayın arkadaşlar. Azerbaycan'da yapılan tehlikeliymiş. Tövbe tövbe ya... Orda Nokia fabrikası olup olmadığı da belli değil. Sonda da "Orjinal Nokia Fabrikası" yazıyor. Ne yani o kod olanlar Nokia, olmayanlar çakma Çin malı telefon mu? Nokia sadece bu ülkelerde üretim yapmıyor. IMEI numarasının o 7. ve 8. haneleri bir şeyleri ifade ediyor olabilir (bugüne kadar 5-6 tane telefon kullandım bir tanesi hariç hiçbirinin IMEI numarası bu konudaki rakamlardan değildi. Ne yani şimdi benimkiler uzaydan mı geldi) ama kesinlikle o numaralar kaliteli kalitesiz kıyaslaması yaptıramaz. Nokia Finlandiya malı diye Finlandiya'da üretilen kaliteli olacak diye bir kural yok. Böyle düşünürsek saçma olur zaten. Nokia'nın en modern fabrikası Mozambik'tedir belki kim bilebilir.

mert007

Üye
Ben 5800 Xm kullanıyorum 03 çıktı ama bu konu bana saçma geldi...

--------------- Ekleme ---------------

03=Macaristan oluyor arkadaşlar şimdi baktım... ama kesin olmayabilir pilinizi çıkarın içinde Made in Hungary yazıyor.

serkan719

serkan719

Üye
01 çıktı Finlandiya Kaliteliymiş.

Teşekkürler.

zx6r

zx6r

Üye
Alman alman :D

byzekre

Üye
02 :S amcamı görmüyimmm:@:@

--------------- Ekleme ---------------

usta bende bide 6300 var oda 03 çıkıyo o hangi ülke oluyor....bide bana özelden yazarmısın sana sormak istediğim 1-2 özel soru var pls....([email protected])

ates

ates

Üye
Bunlara inanmayın arkadaşlar. Azerbaycan'da yapılan tehlikeliymiş. Tövbe tövbe ya... Orda Nokia fabrikası olup olmadığı da belli değil. Sonda da "Orjinal Nokia Fabrikası" yazıyor. Ne yani o kod olanlar Nokia, olmayanlar çakma Çin malı telefon mu? Nokia sadece bu ülkelerde üretim yapmıyor. IMEI numarasının o 7. ve 8. haneleri bir şeyleri ifade ediyor olabilir (bugüne kadar 5-6 tane telefon kullandım bir tanesi hariç hiçbirinin IMEI numarası bu konudaki rakamlardan değildi. Ne yani şimdi benimkiler uzaydan mı geldi) ama kesinlikle o numaralar kaliteli kalitesiz kıyaslaması yaptıramaz. Nokia Finlandiya malı diye Finlandiya'da üretilen kaliteli olacak diye bir kural yok. Böyle düşünürsek saçma olur zaten. Nokia'nın en modern fabrikası Mozambik'tedir belki kim bilebilir.

gelde katılma şimdi bu yoruma:oke:

Aziz™

Üye
güzel paylaşım konusu sağolasın

virebrige

virebrige

Üye
Benimki 00 yani Best Quality en iyisi ve en orijinali...

Sağolasın paylaşımın için...

sinandarga

sinandarga

Üye
benimki 03 hadi buyur 5800xm :hmmm

azizler

Üye
benim 03 hangi ülke

blackss11

Üye
benimki 01

mekanik