Telefonunuzun Hangi ülkeye ait olduğunu öğrenmek istermisinmiz ?

akinaksu

Üye
benimkide 03 yani dandikmi ben inanmıyorum iyi bir numara çıksaydıda inanmıyacaktık

kfyonur

Üye
arkadaşımın telefonunudan şüphelendim bakayım dedim 03 çıktı..

benim n97 ye baktım nokia shopdan alınma 03 çıktı..ne oluyor dandik değildir herhalde..

maxitr

Üye
benimde 01 yani finlandiya malı kaliteli üretim yani neyse bilgi için tesekkurler!!!

berrkann

Üye
03 ne peki

--------------- Ekleme ---------------

benim ki neden 03 yoksa yerli malı mı

emeğine sağlık güzel bir paylaşım 01 finlandiya çıktı bizim telefonda.

plean

Üye
n73 var bende ve 00 kasa da da Made by NOKIA yazıor xD

superbot

Üye
03 çıktı adi çıktı. hungary , adi macar malı

beş para etmez çıktı. alırken çok paraydı ama.puhahahaaayahu akıl sır ermiyor, yok fabrikasyon kodu, yok adi yok özel üretim. Nokia'nın kendine göre bir standardı vardır.Göz göre göre bilinçli bir şekilde nokia bu kalitesizliği göze alarak piyasaya mal süreceğine inanasım gelmiyor. Ben elimdeki telefonlarımın bahsedilen yazılı özelliklerini kullanabiliyorsam bir sorun olacağına da inanmıyorum. 2,5 - 3 sene önce Nokia bir açıklama yapmıştı, BL-6 kodlu yanlış olmasın pillerinde fabrikasyon hatası olduğu ve hali hazir kullandığınız pillerin değiştirilmesi için internet sitesinden kodlarını girerek sorunlu olanlarınkini ücretsiz değiştiriyordu. bende de öyle bir pil vardı. Almanyada yada finlandiya idi adamlar DHL kargo ile yeni pil gönderdiler.Kısaca Nokia bu kodlamayı yapmıştır, hangi malı hangi ülkede ürettiği konusunda bilgi sahibi olmak için olduğundan olabilir diye düşünüyorum. Yoksa şu ülkeninki dandiktir şu ülkenin nokiası özeldir, Bana 2. kere inandırıcı gelmiyor. KAldıki böyle gizli bir bilgi nasıl ele geçirildide burda alalade yayınlanıyor.saygılar.

gerçekten güzel paylaşım sağol

Aynen benim n73 var 02 çıktı.yani kalitesiz.(dediğine göre)ama bence 02 n serisine işaret ediyor..

ewt arkadaşlar bu tamamen uydurma..Kalite diye bir şey yok ama imeiler telefonun marka ve modelini belirliyor..Yeni AÇTIĞIM KONUDA AYRINTILARI BULABİLİRSİNİZ.--- xalx --- SAYGILAR

ewt arkadaşlar bu tamamen uydurma..Kalite diye bir şey yok ama imeiler telefonun marka ve modelini belirliyor..Yeni AÇTIĞIM KONUDA AYRINTILARI BULABİLİRSİNİZ.--- xalx --- SAYGILAR

saraeren

Üye
hungary neresi yahu :S 03 yazıo bende

yanliz25

Üye
benım kıde 01 firlandıya

ßende N79 var Macaristan Üretimi, Sen iSe ßuysa Kalitesiz diyorsun.Arkadaşın Finlandiya maLı onun N79 Dada 02 yaZıyor. Ayrıyetten öteki arkadaşımında N95 var Çin malı ondada 02 yaZıyor Senin Dediğine Göre ßizimkiler köTü kaLite üzerinde ne yazarSa yazsın öyle mi

01 finlandiya çıktı qüzel paylaşım teşekkrler

benim samsung 01 çıktı ama arkasında made in china yazıyo

03 yazıyor bu ne made in hungary maceristan yani iyi mi nokia artık burada da resmi olarak ürettiriyor

01 nolu ama made in germany yazıo nasıl olcak şimdi???

diğer n73üm 01 made in finlandiya doğru ya diğeri ???!!!(üsteki msjım)

6303 ümde madin hungary ama nosu 03 ???????
buyr burdan yak

bu bilgiler sallama sanırım yada tarih öncesinden