Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonunuzu Hizlandirmak İstermİsİnİz
Sponsorlu Bağlantılar
xbtxb
Üye
Hehe Reset Atınca Zaten Hızlanıyor çok Saçma
angi-tr
Üye
telefon hafızasında bisi bırakmayın yeter hepsi hafıza kartında olsun o zman hızlı calısıo zaten
WeB-MaSTeR
Üye
çok saçma bi olay bence denemeye bile degmez...
muratzeren
Üye
yok öle bişi
Scudrox
Üye
Bencede çok saçma. Telefonu elinize alın 3 Etteyyatü 1 Fatiha okuyun bakın nasıl hızlanıo
amourr_07
Üye
kesinlikle hızlanıyor.
kurdo_47
Üye
saolasinda zaten telefona reset cektinmi ister istemez hizlanir yinede paylasim icin saol
PETRO73
Üye
Ben denedim daha önceden işe yaramıyo.
kadir42
Üye
ya adam dalga geçiyo milletde deniyo yetkili biri yokmu silsin şu konuyu yaw
çok komik yaa altıma mıçtım gülmekten böyle saçmalık olurmu
Tec/-/no
Üye
Saçma..
godoffever
Üye
Ya abi hakkatende saçma sapan bişi bu yazı yanlız bi arkadaşımın dedii gibi işlem kaydını 1 gün yaptım bide lifeblog denen angut programı temizliim dedim zuhauhauha salak ben komple galeriyi temizlemişim mesajlarımda gitti dumur ötesi oldum bendeki salaklıkta ayrıca bi olay ya neyse ama bu işlemden sonra telefon uçuyor bariz bi şekilde hızlandı alet ama tüm resimlerim silindi yaaaahuuuu 299 adet resmi nerden bulcam şimci ben :P
myalfonso
Üye
bencede sacma ben denedim calıstı ama hafıza kartındaki tüm dosyaların boyutunu sıkstırdı simdi hafıza kartını kullanamıyorum bütün dosyalar bosa gitti
dr.bahaeddin
Üye
ben denedim saolasın gerçekten güzel bi yöntem
carlos3x
Üye
bunun mantıgı ne harbiden arkadasım,
ogusum
Üye
olsun adam yapmıss emege saygı haa bende yaptım ama o kadar abartılı hızlanmıoo ok babacan kolay gelsınnnn