Telefonunuzu Hizlandirmak İstermİsİnİz

Sponsorlu Bağlantılar

mercedes ml400

mercedes ml400

Üye
:nono:
bencede gereksiz ayrıca bunu ıspatlamak lazım

ufukn73

ufukn73

Üye
Böyle yöntemler kötü sonuçlara sebebiyet verebilir. Yine de teşekkürler

lynx7

Üye
Nasıl kötü şeye sebebiyet verebilir ki hatırlatır sana bakarsın güler geçersin sende :) Saçma... :naughty:

Bırakın böyle işleri arkadaşlar.Hızlanmasın boşver 10sn geç aç :)

sokarus

sokarus

Üye
babacım 80 senelik gwyik bu ya

alone61

Üye
bu yöntem S60 rd versiyonlu hangi modellerde varki.Yapılacak adında bir program benim bildiğim sadece s60 larda var 3rd lerde yok.Bende n73 var bende bu tür menü programı yok.Sen bu konuyu başka bölüme taşı insanları meşgul etme

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
arkadaşlar bencede sacma yapilacak tekşey orda telefonu formatlamak format attınızda telefon zaten yenılenıyo vede tema kulanmassanız telefonu yormassanız telefon zaten hızlı calişir arkadaşimız kendı capinda boş bışe bulmuş ama dumenı ıyıkurmuş tıtanık batmasaydı kesın kaptanı olrdu

uzmanmurat

Üye
Ya Arkadaşlar Ben 10 Yıldır Bu Işi Yapıyorum Kendimde Elekronıciyim Ve Proğram Işiyle Uğraşıyorum.kvk Da Da Calıştım Ben Böyle Sacmalık Görmedim Bunu Yazan Arkadaşa şaşıyorum.kullandığın Terimlerin Anlamlarını Biliyonmu Ve Bu Yazdığın Deyimler Telefonun Işletim Sistemine Herhangi Bir Komut Veremez Olsa Bile Bu Bukadar Basit Değil Cok Zahmetli Işlerdir.milletin Kafasını Karıştırma

eczerdal

Üye
atma

BetaBong

BetaBong

Üye
pisikolojik olarak degisim oldugunu saniyoruz ama bisey yok :D:D:D::yuru:sn:

mustooo

Üye
Ewet Arkadaşlar Yanliş Duymadiniz Programsiz Olarak Telefonunuzun Hizini Arttirabilirsiniz Ben Denedim Telefonum Menüsü Filan Hizlandi

merhaba arkadaşlar önce telefonunuzdan yapılacaklar kısmına gelin seçenekler/yeni yapılacak notu deyin ve konu kısmına ''speed'' tarih kısmına da 29 01 2003 yazın önceliğide yüksek deyin ve tamama basın

sonra başka bi yapılacak notu açın onada konu kısmına ''Qoukie'' yazın tarih kısmınada yine 29 01 2003 yazın ve öncelik kısmınada düşük deyin tamam deyin çıkın

sonra işlem kaydına girin seçenekler deyin ve işlem kaydı süresini 1 gün yada daha kısa yapın
sonra yine yapılacaklara gelin o yaptıgımız notların üstüne gelip seçenek ''yapıldı işaretle''diyoruz ikisinede sonrada telefona reset atın farkı göreceksiniz haa unutmadan tema yada artalan görüntüsü kullanmazsanız farkı daha iyi görörsünüz kolay gelsin ben telefonumda denedim
hızlandı sizlere kolay gelsin
güzelllll

zidanezidan_67

Üye
Arkadaşlar Yanlış anlamayında Yüce Allah'ın bize sunduğu nimetlerin en kıymetlisi olan beynimizi ara sıra bazı işlere çalıştırsak ve bunun ne kadar saçma bir dedikodu olduğunu düşünerek bulduktan sonra denemek lazım,ispatlamak lazım,benim telefonumda yapılacak notu diye birşey yok vs vs yeni saçma fikirlere yol açmasak yada telefonda hataya sebebiyet veriyo ram bozuluyo gibi tuhaf sonuçlara varmasak ve bu konuyu kilitliyip arkadaşları boşuna yormasak:bence çok hoş olur?!

BuRacK

BuRacK

Üye
İ$lem kaydı nerde?

selimbostan

Üye
benim telefonumda yarıyor N 73 nasıl oluyoo eskısınde dahada hızlı

h5yn

Üye
telefonun reset atıldığı için hızlandı... ne alakası war yapılacak notuyla...
reset attın telefonun hafızası boşaldı,sonuç olarak telefonuun yükü kalmadı ve daha hızlı koşmaya başladııııı:nono::nono::islik

bulsacu

Üye
Böyle saçma şey mi olur be! Bunu deneyen varsa onun aklına t.kürüyüm :@

Konuyu açan adama bir çift laf ederdim ama bu sitede çocuklarında olabilceğini düşünerek susuyorum :deal: Zaten o arkadaşın benim nedemek istediğimi anladığı kanaatindeyim :oke:

cantyousee_64

Üye
haaaaaaaahaaaaaaaha bu işe yaramıyo yalan başka yerlerdede duydum tamamen yala
n:nono:

manowarciserser

Üye
doğrumudur değilmidir bilemem bu arkadaşın söylediği şey ama şunu söyleyeyim telefonun hızı bağlı olduğu hafıza kartının boyutuna bağlıdır.hafıza kart boyutu ne kadar büyük olursa ve de ne kadar dolu olursa telefon bir o kadar yavaşlar.temalarında etkisi büyüktür ama genelde hafıza kartı en büyük etkendir telefonun yavaşlamasında...bilen varsa cevaplasın Nokia N80(İE) internet edition ın ne kadarlık bir hafıza kartı desteği var.Telefoncunun birine sordum en fazla 1 gb olması lazımmış.bende 2 gb lık hafıza kartı var menüye girişlerde problem yok ama iş oyun oynamaya video çekmeye hele hele video yu izlemeye gelince kendi kafasına göre arada bir belli aralıklarla donma yapıyor.hafıza kartından olabilir mi bilen bir arkadaş varsa yanıtlarsa sevinirim.bir de benim telefon PC suite i görmüyor.daha doğrusu bilgisayara cihazı bağladığımda USB aygıtı tanınmadı uyarısı alıyorum.tek benim bilgisayarda olan bir olay değil bu başka bilgisayarlarda da aynı hatayı veriyor.acaba telefonda yanlış birşey yapıpta pc suite i görmesini engellemiş olabilirmiyim.bilgisayardan olmadığını anladım.telefon a da format atmaya gözüm kesmiyor.Çünkü format atınca telefon n80 ie özelliğini kaybediyor.yani wlan vb. programlar siliniyor.bir de format atınca düzeleceğinden emin olmadığım için açıkçası format atmak işime gelmiyor.bilen veya başından geçen biri varsa çözümünü yazarsa sevinirim...

sercan_bjk

Üye
yaaa çok saçma bişe yinede saol

gokhan_003

gokhan_003

Üye
ya beyler ben denedim ama kamerayı boz giibi sanki önceden bilgisayarın ekranını çekebiliyordum şimdi siyah çizgiler gelmeye başladı benim telefon N73 inş. bişi olmaz

teoalp

teoalp

Üye
:islik

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar aranızda symbian yazılım dilinden veya java dilinden birazcık olsun anlayan varsa iyi bilirki yapılacak notlara (çabuk ol)diye komut veripte sistemi hızlandırmak İMKANSIZ!:kop:

Üst Alt