Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye

kumpas19

kumpas19

Üye
mantigi su telin tarihi 2005 kayitlari tel o tarihdeyken yapiyor prg kapatmadan guncel tarihe aliyorsun buda telefonda oncelikli dosyaoldugu icin menuye bassanda baska islem yapsanda digier acilacak olan prg vs daha hizlandiriyor cunki ajanda surekli arka planda cpuda olmaz calisiyor menu hep aktif ayni su durum menuye gir 2 sn bekle menuden cik tekrar menuye bas heen girer arabellkede oldugu icin

1amisos

1amisos

Üye
c5-03 te olumlu :)

orhan--34

Üye
5800da uyguladım sonuç verdi teşekkürler.

gül3346

Üye
demedim ama farkı anlamadım:(

mehmet38

Üye
arkadaslar telefonuza asırı şekilde proramlar yuklüyorsunuz buda telefonuzu yavaslatıyor burada yapılacak işlem hapformat attırmak ama telefoncudan ben e72 kulanıyorum onuna bununan uraşmayın size abi nasihati selamlar

goralland55

goralland55

Üye
teşekküller gerçekten ise yaradı biz türkler ışte yöntemi kurup keyfini çıkarmaya bakmayız bunun nasıl olduğunu detayını inceleriz olay basit teşekküller

mertx61

mertx61

Üye
Hacı süpersin yaa acayip hızlandı tel sağolasınn

xrayfc

Üye
saol 5800 süper oldu ;)

zelihanur

zelihanur

Üye
n86 süper oldu çok sagol

heroesmania

Üye
Okuduğumda gerçekten çok saçma geldi ama sanırım oldu.Hissedilir derecede bir hız artışı var.

Nokia C6-00 da denedim.Umarım bir zararı yoktur :D

castiel13

castiel13

Üye
hızlanma oldu gibi ama psikolojik etki olabilir çünkü o kadar uğraşıyoruz hızlanmasını bekliyoruz sonra eski hızıyla devam da etse hızlı gibi hissediyoruz . Şaka lan şaka hızlandı

fernoke

Üye
c5-03 te denedim telefonu yan çeviriyorum hemen ekran geliyor.teşekkurler

adigetmf

Üye
c5-03 başarılı tenks :D

maxyas

maxyas

Üye
teşekkürler arkadaşım c5-03 de denedim işe yaradı

ılMJlı

Üye
c5 03 var bendede oldu saol

biltek

biltek

Üye
n97 de işe yaramadı, hızlanmadı

naruto3434

Üye
eywallah

Reexecution

Reexecution

Üye
yalan beyler inanmayın :ehe(hepsi pisikolojik)

Üst Alt