Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

33sheytan

Üye
benm tel e72 hepsını yaptım ama son ıslem ya ben bulamadım yada yok.. Secenekler qorunum yapılacak kısmı =S

kakarım

Üye
çok güzel iii hzlandı

ozkanyildiz24

ozkanyildiz24

Üye
gerçekten hızlandı 5230 telefonumda baya fark etti .Çoook teşekkürederim

ceennggiizz

Üye
teşekkürler işe yaradı

kerem16565

Üye
teşekkür

dejavu178

dejavu178

Üye
teşekkürler

offfyhaaa

Üye
evet gösteriyor hızlı

mertbaba47

Üye
N8 dede oldu teşekkürller

omen632

omen632

Üye
n97 olumluuuu

sinan627

sinan627

Üye
bunu yaptıktan sonra dosyalar siliniyor mu?

- - - Eklendi - - -

yaptım ama pek bi fark göremedim açıkçası yinede teşekkürler paylaşım için

memolim83

memolim83

Üye
n97 mini menu hizlandi. evet

gncerhan

gncerhan

Üye
"offf çok hızlandı hatta şu an iphone 4s'le tarayıcılarımızı yarıştırıyoruz." demeyi çok isterdim ama bunlar tamamen psikolojik yapılacaklara speed yazdın diye hızlanır mı allasen :D

Süleyman

Süleyman

Üye
"offf çok hızlandı hatta şu an iphone 4s'le tarayıcılarımızı yarıştırıyoruz." demeyi çok isterdim ama bunlar tamamen psikolojik yapılacaklara speed yazdın diye hızlanır mı allasen :D
n97 de farkediliyor mu bilmem ama 5800 da gözle görülecek bir fark var.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
128 mb ram (yarısı sisteme gidiyor...) 60-50 mb ram ile ne yaparsan yap telefon hızlanmaz... Bazı yöntem ve modlamalar ile biraz da olsa hızlanma oluyor. Ama yöntemler ile sürekli olmasını sağlayamazsınız...

Süleyman

Süleyman

Üye
128 mb ram (yarısı sisteme gidiyor...) 60-50 mb ram ile ne yaparsan yap telefon hızlanmaz... Bazı yöntem ve modlamalar ile biraz da olsa hızlanma oluyor. Ama yöntemler ile sürekli olmasını sağlayamazsınız...

cfw de hiç denemedim ama cfw de belli olmaz. Fakat orjinali yükle ondan sonra bu yöntemi dene göreceksin farkı.

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
kardeş sağol ben c5-03te denedim telefon hızdan ne yapacağını şaşırdı :D:tşk:

- - - Eklendi - - -

oldu ortak bnm c5-03 çoştu :)

LeaD3R

LeaD3R

Üye
ne alaka lan
Ama telde gözle görülür fark var
Teşekkürler :oke:

Süleyman

Süleyman

Üye
codblackops2

codblackops2

Üye
ben denedim olmadı da çok garip ajandaya speed yazınca telefonun hızlanması :hmmm
o zaman ajandaya ''destroy yourself'' yazarsak kendini yok mu edecek telefon :hmmm

Süleyman

Süleyman

Üye
ben denedim olmadı da çok garip ajandaya speed yazınca telefonun hızlanması :hmmm
o zaman ajandaya ''destroy yourself'' yazarsak kendini yok mu edecek telefon :hmmm

:kop2:
ben denedim gerçekten ofw de fark ediyor.

- - - Eklendi - - -

Tabi alakasını bende çözemedim :)

Üst Alt