Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mantigi su telin tarihi 2005 kayitlari tel o tarihdeyken yapiyor prg kapatmadan guncel tarihe aliyorsun buda telefonda oncelikli dosyaoldugu icin menuye bassanda baska islem yapsanda digier acilacak olan prg vs daha hizlandiriyor cunki ajanda surekli arka planda cpuda olmaz calisiyor menu hep aktif ayni su durum menuye gir 2 sn bekle menuden cik tekrar menuye bas heen girer arabellkede oldugu icin
1amisos
Üye
c5-03 te olumlu
orhan--34
Üye
5800da uyguladım sonuç verdi teşekkürler.
gül3346
Üye
demedim ama farkı anlamadım
mehmet38
Üye
arkadaslar telefonuza asırı şekilde proramlar yuklüyorsunuz buda telefonuzu yavaslatıyor burada yapılacak işlem hapformat attırmak ama telefoncudan ben e72 kulanıyorum onuna bununan uraşmayın size abi nasihati selamlar
goralland55
Üye
teşekküller gerçekten ise yaradı biz türkler ışte yöntemi kurup keyfini çıkarmaya bakmayız bunun nasıl olduğunu detayını inceleriz olay basit teşekküller
mertx61
Üye
Hacı süpersin yaa acayip hızlandı tel sağolasınn
xrayfc
Üye
saol 5800 süper oldu
zelihanur
Üye
n86 süper oldu çok sagol
heroesmania
Üye
Okuduğumda gerçekten çok saçma geldi ama sanırım oldu.Hissedilir derecede bir hız artışı var.
Nokia C6-00 da denedim.Umarım bir zararı yoktur
castiel13
Üye
hızlanma oldu gibi ama psikolojik etki olabilir çünkü o kadar uğraşıyoruz hızlanmasını bekliyoruz sonra eski hızıyla devam da etse hızlı gibi hissediyoruz . Şaka lan şaka hızlandı
fernoke
Üye
c5-03 te denedim telefonu yan çeviriyorum hemen ekran geliyor.teşekkurler