Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benm tel e72 hepsını yaptım ama son ıslem ya ben bulamadım yada yok.. Secenekler qorunum yapılacak kısmı =S
kakarım
Üye
çok güzel iii hzlandı
ozkanyildiz24
Üye
gerçekten hızlandı 5230 telefonumda baya fark etti .Çoook teşekkürederim
ceennggiizz
Üye
teşekkürler işe yaradı
kerem16565
Üye
teşekkür
dejavu178
Üye
teşekkürler
offfyhaaa
Üye
evet gösteriyor hızlı
mertbaba47
Üye
N8 dede oldu teşekkürller
omen632
Üye
n97 olumluuuu
sinan627
Üye
bunu yaptıktan sonra dosyalar siliniyor mu?
- - - Eklendi - - -
yaptım ama pek bi fark göremedim açıkçası yinede teşekkürler paylaşım için
memolim83
Üye
n97 mini menu hizlandi. evet
gncerhan
Üye
"offf çok hızlandı hatta şu an iphone 4s'le tarayıcılarımızı yarıştırıyoruz." demeyi çok isterdim ama bunlar tamamen psikolojik yapılacaklara speed yazdın diye hızlanır mı allasen
"offf çok hızlandı hatta şu an iphone 4s'le tarayıcılarımızı yarıştırıyoruz." demeyi çok isterdim ama bunlar tamamen psikolojik yapılacaklara speed yazdın diye hızlanır mı allasen
n97 de farkediliyor mu bilmem ama 5800 da gözle görülecek bir fark var.
MarjinaL -TR
Üye
128 mb ram (yarısı sisteme gidiyor...) 60-50 mb ram ile ne yaparsan yap telefon hızlanmaz... Bazı yöntem ve modlamalar ile biraz da olsa hızlanma oluyor. Ama yöntemler ile sürekli olmasını sağlayamazsınız...
128 mb ram (yarısı sisteme gidiyor...) 60-50 mb ram ile ne yaparsan yap telefon hızlanmaz... Bazı yöntem ve modlamalar ile biraz da olsa hızlanma oluyor. Ama yöntemler ile sürekli olmasını sağlayamazsınız...
alakasını bende çözemedim
Eğer telefonun yavaşlar gibi olursa ajandaya gir çık tekrar hızlanıyor
codblackops2
Üye
ben denedim olmadı da çok garip ajandaya speed yazınca telefonun hızlanması
o zaman ajandaya ''destroy yourself'' yazarsak kendini yok mu edecek telefon
ben denedim olmadı da çok garip ajandaya speed yazınca telefonun hızlanması
o zaman ajandaya ''destroy yourself'' yazarsak kendini yok mu edecek telefon