Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ama 5800 ımda denedim nlamadıgım şekilde hzlandı telefon ilgnç ama öle hissettigim içnmi hızlandı acaba cünkü cok sacma
halrahcal
Üye
ilk başta saçma gelmişti.. yinede deneyeyim dedim. 5800 telefonum ile denedim..
hala saçma geliyor.. hiç bi işe yaramadı..
işe yarıyor diyen arkadaşlar...
bu işi yapmadan önce test edeceğiniz herhangibir uygulama açıp işlem hızını gözlemleyin. ardından çıkıp aynı uygulamaya yeniden girip yeniden işlem hızına bakın.. önce yavaş yaptığı işlemi bu sefer hızlı yapacaktır. bunun sebebi telefonda yapılan son işlemlerin cache bellek'te saklanıp bir daha yapılırsa hızlı bi şekilde kullanmasıdır. (ben bilgisayarcı olduğum için "cache bellek" terimini kullandım telefonda başka bi terim kullanılıyor olabilir).
iki kez kontrolden sonra bu işlemi yapıp tekrar aynı uygulama ile hız kontrolü yaptığınızda hiç bir hız farkı olmayacağını farkedeceksiniz. ayrıca şunu da belirteyim. gerçek hız testi dosya kopyalamayla yapılır. uygulama açıp hızına bakmakla olmaz.
ihsanca
Üye
Yok arkadaşlar
vaktinizi boşa harcamayın tamamen pisikolojik bişey .hız artışı felan yok. Telefonunuzun kendine gelmesi için kapatın bataryayı çıkartın-takın açın bukadar. Düşünün ki bir araba 200 basıyo bunda 250 hızı görebilir miyiz? Hayır
Pbs_
Üye
Dostum 5800'da yaptım, süper bir artış var, Allah razı olsun..