Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

salih1906baba

salih1906baba

Üye
çok teşekkürler işime yaradı saol

gvz123

gvz123

Üye
hani derlerya hasta olacak adamın ayağına doktoru gelir diye işte öyle.
bi kaç gündür telefona format atmak istiyordum bunu okuyunca denemek istedim sanki olumlu gibi inşallahta öyledir. n86'da denedim bilgi için tşk.:oke:

citiboyy

Üye
Teşekkürler ellerine sağlık... gerçekten başta acayip saçma geldi bulana helal olsun we tabi buraya taşıyana :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
5800 ımda denedim hiçte birşey olmadı aynı tas aynı hamam hızı neyse o şekil devam ediyor. :) bunu çok daha önceler duydm saçma gelmişti yapmaya bile tenezzül etmemiştim. baktım millet bi dünya yorum yapmış hızlandı felan diye. deneyeyim birşeyim eksilmez dedim ama hızda artmadı. ve haala saçma olduğu kanısındayım.

kraldost

kraldost

Üye
çok komiksiniz

aspirin0320

Üye
5800 da denedim sonuç olumlu teşekkürler paylaşımların devamını bekleriz

enesonen

Üye
5800 da denedim sanki menüye girerken daha hızlı o kadar :) yinede teşekkürler..

peace_wrc

Üye
nedense paylasan arkadas bir açıklama yapmıyor. ayrıca telefonun işlemci hızı malum bunun üzerine çıkmaz ancak ilk aldığımız günkü bos haline dönebilir oda notla bu olay nasıl olur bunun mantığını acıklaki bizde zararlarını görelim ayrıca hız batarya ömrünü kısaltmazmı ??
bunu sen kendin bulmadın ya sende biryerden gördün mutlaka yanlışım varsa beni uyar paylasım içinde tesekkrler

ilhan1632

Üye
proğramın adı nedir acaba? bndede 5800 warda?*?

saeman

Üye
manıtıgı ne anlamadım ama hızlandı nasıl oluyor bu ya

shlamo

Üye
5800 da etkılı oldu

xxtantanaxx

Üye
teşekkürler gercekten farketti...

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Neredeyse butun arkadaslarin telefonu hizlanmis acaba benim 5800 da uretim hatasimi var :D ilginc bu ozelligi benm telefona koymadigi icin nokia yi tuketici haklari mahkemesine sikayet etsem az mi olur acaba.

umursavass

umursavass

Üye
nokia x6 ajanda yok ......

--------------- Ekleme ---------------

Ajandayı yardıma girerek buldum :)

x6 da gercekten işe yarıyor fakat cokta abartılcak kadar deıl ama genede işinize yarar :

Konunun sahibine cok tesekkurler

Bu arada .sis uyguları calıstırmak ıcın ne gerekıyor telefona attıgımda gozukmuyor

iyi gunler :)

fedata

fedata

Üye
bence kesinlikle psikolojik :D demedi demeyin :D

umursavass

umursavass

Üye
olabilir gercekten :D

AlpReis

AlpReis

Üye
Allah Allah, ilginç, daha önce de duymuştum, teşekkürler ama denemeyeceğim

xmemo35

Üye
bu olay sanal ram ı artırma gibi bişey olabilir çünkü telefonun ram i 128 hepsini kullanıor olamaz ve bunun hepsini kullandırırsanız hasar verebilir bilgisayarda bios ayarlarında ram e yüklenince nasıl hasar görüorsa bundada öle tahmin ediyorum...

nentt

nentt

Üye
Eline koluna , klavyene sağlık 5800 da kesin hızlanma var teşekkürler

Üst Alt