Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

selimahmet

Üye
ya hakkaten bi hız farkı hissettim psikolojik mi?? :)
nasıl oldu nedir mantığı açıklarsan çoook makbule geçer

--------------- Ekleme ---------------

saol valla da psikolojik diil bu dimi Allahım bu hız bu serilik benim mi tüm bunlar saol ..
yanlız bunu yan etkisi olmasın?,,,
ilaç gibi yani

umit26

Üye
valla kardes harikasin muthis bisey n96 im ucuyo suan cok saol

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
nedense ben pek farkedemedim demekki benim telefonum hızlıymış (H) :P

agaççç

Üye
ilginç.

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
tamam abartmayım belki birazcık hızlanmıştır :D

teşekkür edeyim bari :P

ByAND1

ByAND1

Üye
E72 de denedim.Telefon zatn hızlı pek anlayamadm açıkcsı ..

AlpReis

AlpReis

Üye
İLGİNÇ, HIZLANDIMI Kİ ACABA:hmmm

furkanokur35

Üye
teşekkürler yaptım işe yarıyor

yalniz_prens_07

Üye
merhaba dostum teşekkür etmek istedim gerçekten işe yaradı.Makinem 5800 ve şu anda müthiş hızlı. Birde arada bir makinem ekranı resetliyor sonra tekrar açılıyor onu neden yaptığı hakkında bir bilgin var mıdır? veya diğer arkadaşlarıma sorayım? normal bi halde telefonumu kullanırken birden ekran gidiyor sonra yeniden açılıyor sistem. Sürüm olarak 51.0.006CO2.01 kullanmaktayım. sizce sorun ne olabilir?

raphy

Üye
super oldu cok saol

akececi

Üye
kesinlikle işe yaradı 5800 xm için teşekkürler...

alenic29

alenic29

Üye
n97 minide çalışıyor :D

osman5901

Üye
yalan dolan hiç bi fark yok millete gaz lazımmış hemen hızlandı diyolar 4 tane telefona denedim hiçbir olayı ve nokia servisiyle konuştum bu konuyu çok saçma buldular o sizin dediğiniz excel de var :D:D:D:d:

orhun2626

orhun2626

Üye
Çok sağolun gerçekten hızlandı :naughty:

khytr89

khytr89

Üye
çok ilginç yuha :D n73 te başarılı.Gerçekten gözle görülür bi hızlanma mevcut.psikolojik mi bilmiyorum ama hızlanmış hissediyorum :D :D

rkap

rkap

Üye
5800 ve n73 için güzel sonuç eyvallah

tsp777

Üye
yuuuuuuuuuh inanılmaz yaaa nerderyse bütün hızlandı yorumlarını okudum inanmadım dalga gectim dayanamadım yaptım
ohaaaaaa yani benm telefon n97 çok fazla uygulama yuklu uygulamaya bastıgımda listenin en altına gitmem çok uzun bi bekleyişin ve takılmaların sonunda gerçekleşiyordu şimdi tık en alttayım

valla gözümle görmesem kimse bana bunu inandıramazdı :hmmm hakikaten çok saçma ama %100 çalışıyor :aha:

apaydin1975

Üye
5800 da işe yaradı

csgölge

Üye
n78 de işe yaradı eyvallah

katates

katates

Üye
X6 da işe yaradı

Üst Alt