aykuttiwifi
Üye
Telefonunuzdan girip oyun indirmek(GetJar)
Arkadaşlar bugün farkettiğim bir olay.Daha önceden paylaşıldıysa özür dilerim.Wifi ile ev ağına bağlandım ve telefonumdan "
Önizleme;
Şu şekilde çıkıyor site.(Her telefon için uyumlu ben babamınkinden çektim benimki star onla da rahatlıkla giriyorum
)
Ayrıca download ettikten sonra (telefon otomatik açılıyor ve size birkaç saniye süren indirmeden sonra birkaç kez soruyor kabul mü diye evet diyin kaydediyor ve otomatik olarak uygulamalar kısmında yönleniyor)
--------------- Ekleme ---------------
Link otomatikman değişmiş isteyenler için birdaha yazıyorum ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
" adresine girdiğinizde size tam olarak internet ile uyumlu ve download etme özelliği olan bir WAP sitesi geliyor.Uyarı!Bedava değildir.Wifi olanlar ev ağı veya başka bir ağ üzerinden bağlansın.Site otomatik olarak telefonunuzu algılıyor ve ona göre oyunlar çıkarıyor.Oyun,program v.s herşey var.Önizleme;
Şu şekilde çıkıyor site.(Her telefon için uyumlu ben babamınkinden çektim benimki star onla da rahatlıkla giriyorum
)Ayrıca download ettikten sonra (telefon otomatik açılıyor ve size birkaç saniye süren indirmeden sonra birkaç kez soruyor kabul mü diye evet diyin kaydediyor ve otomatik olarak uygulamalar kısmında yönleniyor)
--------------- Ekleme ---------------
Link otomatikman değişmiş isteyenler için birdaha yazıyorum ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
jar.com(boşluğu kapatın)