Öneri Telefonunuzda Oynadığınız Oyunlar Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
Evet, konu açmanın amacı bilgi paylaşımında bulunmak ama hak yeniyor onun için bende artık açmıyoru başkaları açsın, yani en azından emeğim boşa gitmese açardım yine ki biliyorsunuz sürekli konu açan bir üyeydim.

Seni iyi anliyorum, hakkin yenilmis olabilir. Evet caba sarf edip baya konu actin, bizleri bilgilendirdin, ama bence senin bu olay sahsi bir mesele, unutma ki biraktigin ilk izlenimlerin pek de ic acici degildi, belki o günleri gözler önünde bulundurup böyle karar vermis olamazlar mi sence ?

Hah durum gercektende öyle ise, seni gecmisinle yargilamak dogru degil ve haksizliktir

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Seni iyi anliyorum, hakkin yenilmis olabilir. Evet caba sarf edip baya konu actin, bizleri bilgilendirdin, ama bence senin bu olay sahsi bir mesele, unutma ki biraktigin ilk izlenimlerin pek de ic acici degildi, belki o günleri gözler önünde bulundurup böyle karar vermis olamazlar mi sence ?

Hah durum gercektende öyle ise, seni gecmisinle yargilamak dogru degil ve haksizliktir
Sen biliyorsunuz konuyu anladın galibaha, ben açıkca söylemek istemedim ama, yoo ne izlenmim bırakabilir 1.5 ayda 2000e yakın mesaj yazmışım 50konu açmışım diğer açtığım konular vs yok bide bunun içinde, eskiyle yargılamak saçmalık olmuş bitmiş birdaha olmamış ki ben bundan dolayı olcağını hiç düşünmüyorum kendileri bilir, yani kimsenin adınıda vermedim kimse üstüne alınmasın, imzadada dediğim gibi burda olmaz kendi yerimde olur sorun yok.

dücane

dücane

Üye
Sen biliyorsunuz konuyu anladın galibaha, ben açıkca söylemek istemedim ama, yoo ne izlenmim bırakabilir 1.5 ayda 2000e yakın mesaj yazmışım 50konu açmışım diğer açtığım konular vs yok bide bunun içinde, eskiyle yargılamak saçmalık olmuş bitmiş birdaha olmamış ki ben bundan dolayı olcağını hiç düşünmüyorum kendileri bilir, yani kimsenin adınıda vermedim kimse üstüne alınmasın, imzadada dediğim gibi burda olmaz kendi yerimde olur sorun yok.

Üzme canini, ama konu acmamak olmaz bence, Hic yoktan buradaki cogu arkadasi bilgilendiriyordun. Amacin paylasmak olsun...

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Evet ona urun alıyor.
Sağol.
Üzme canini, ama konu acmamak olmaz bence, Hic yoktan buradaki cogu arkadasi bilgilendiriyordun. Amacin paylasmak olsun...
Yok hocam üzülmem ben öyle şeyler için sorun yok, benim açımdan bazı şeyleri anlamak için iyi oldu aslında kendinin olsun 1 adet olsun lafı gibi yani :D tabiki burayı bırakmıyorum gördüğünüz gibi ama bi 20 gün sonra daha az girebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan ve dücane
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Temple Run 1 - 2 :D Asphalt 8, Mini motor racing, Mind your step aradada Traffic Racer

skynet

Üye
Flappy bird 2 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt