Öneri Telefonunuzda Oynadığınız Oyunlar Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzda Oynadığınız Oyunlar Nelerdir ?
İmzada dediğim gibi artık konu açmıyacağım, ama telefonunuzdaki oyunları merak ettim telefonunuzda oynadığınız oyunlar nelerdir ? konu kilitlenmez inşallah.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Asphalt 8 Airborne
Bad bigges
4 resim 1 kelime
minion rush
temple run 2
Asssanin's creed
isunt2

Hayırdır niye bıraktın konu açmayı ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Şuan oynadıklarım bunlar.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 8 Airborne
Bad bigges
4 resim 1 kelime
minion rush
temple run 2
Asssanin's creed
isunt2

Hayırdır niye bıraktın konu açmayı ?
Boşver, kardeşim bizden daha iyi açanlar varmış artık onlar açsın.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan ve OnurYurdakul
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Asphalt 8
Subway Surfers
Okey
Real Steel World Robot
Dungeon Hunter 4
Total Conquest
Galactic Rush
Sürekli oynadıklarım bunlar. Arada bir açtığım 5 oyun daha var

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Flappy Bird :hehe:

m542tf

m542tf

Üye

Son düzenleme:
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
@m542tf ikinci resim gözükmüyor, altta paylaştım, şu farming simulator nasıl oynanıyor ya satın aldım sildim.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Sadece asphalt8 ve trial extreme 3 oynuyorum. Bu arada şu konu açmama işini çok saçma buldum yetişkin insanlarız hepimiz ben daha iyi konu açıyorum sen kötüsün vs çocukça şeyler bunlar forum burası herkes kurallar çerçevesinde istediği gibi konu açabilir. Bu aradan sen s4 mini almamış mıydın turbo?

dücane

dücane

Üye
Boşver, kardeşim bizden daha iyi açanlar varmış artık onlar açsın.

Benim anlamadigim bir sey var. Konu acmanin amaci bilgilendirmek, paylasmak olmasi lazim, bir yerlere geleyim diye konu acilmamasi lazim bence. Yanlis miyim ?

Ama kimsenin hakki da yenilmemesi lazim

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Benim anlamadigim bir sey var. Konu acmanin amaci bilgilendirmek, paylasmak olmasi lazim, bir yerlere geleyim diye konu acilmamasi lazim bence. Yanlis miyim ?

Ama kimsenin hakki da yenilmemesi lazim
Evet, konu açmanın amacı bilgi paylaşımında bulunmak ama hak yeniyor onun için bende artık açmıyoru başkaları açsın, yani en azından emeğim boşa gitmese açardım yine ki biliyorsunuz sürekli konu açan bir üyeydim.
Sadece asphalt8 ve trial extreme 3 oynuyorum. Bu arada şu konu açmama işini çok saçma buldum yetişkin insanlarız hepimiz ben daha iyi konu açıyorum sen kötüsün vs çocukça şeyler bunlar forum burası herkes kurallar çerçevesinde istediği gibi konu açabilir. Bu aradan sen s4 mini almamış mıydın turbo?
Konu açmak tabiki güzel bişey, vazgeçtim hafıza ve diğer sorunlardan dolayı, ama yukarıdada dediğim gibi emeklerin boşa gittiği birşeye, biryere destek verirmisin ?Zaten dediğim gibi 20 güne kadar kendi adıma forum kurucam yani, tabiki burda paylaşmıyacağım adını vs ama en azından emekler boşa gitmez.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt