Boşver, kardeşim bizden daha iyi açanlar varmış artık onlar açsın.Asphalt 8 Airborne
Bad bigges
4 resim 1 kelime
minion rush
temple run 2
Asssanin's creed
isunt2
Hayırdır niye bıraktın konu açmayı ?
Boşver, kardeşim bizden daha iyi açanlar varmış artık onlar açsın.
Aynen öyle kardeşimHayırlısı..

Zevkli çiftçi oyunu kısaca ek biç sat@m542tf ikinci resim gözükmüyor, altta paylaştım, şu farming simulator nasıl oynanıyor ya satın aldım sildim.
işte ekiyorum ama 0 kalıyor ekin onu nerden satın alcam anlamadım.Zevkli çiftçi oyunu kısaca ek biç sat
Binanın arka tarafından birazdan ss atarımişte ekiyorum ama 0 kalıyor ekin onu nerden satın alcam anlamadım.
atarsan sevinirim çok denedim yapamadım amaBinanın arka tarafından birazdan ss atarım

atarsan sevinirim çok denedim yapamadım ama![]()
onun üstünde sadece traktörle durunca olmuyormu illa o arkasındaki şeyi takcazmı.
Binanın arka tarafımndn
Evet ona urun alıyor.onun üstünde sadece traktörle durunca olmuyormu illa o arkasındaki şeyi takcazmı.
Boşver, kardeşim bizden daha iyi açanlar varmış artık onlar açsın.
Evet, konu açmanın amacı bilgi paylaşımında bulunmak ama hak yeniyor onun için bende artık açmıyoru başkaları açsın, yani en azından emeğim boşa gitmese açardım yine ki biliyorsunuz sürekli konu açan bir üyeydim.Benim anlamadigim bir sey var. Konu acmanin amaci bilgilendirmek, paylasmak olmasi lazim, bir yerlere geleyim diye konu acilmamasi lazim bence. Yanlis miyim ?
Ama kimsenin hakki da yenilmemesi lazim
Konu açmak tabiki güzel bişey, vazgeçtim hafıza ve diğer sorunlardan dolayı, ama yukarıdada dediğim gibi emeklerin boşa gittiği birşeye, biryere destek verirmisin ?Zaten dediğim gibi 20 güne kadar kendi adıma forum kurucam yani, tabiki burda paylaşmıyacağım adını vs ama en azından emekler boşa gitmez.Sadece asphalt8 ve trial extreme 3 oynuyorum. Bu arada şu konu açmama işini çok saçma buldum yetişkin insanlarız hepimiz ben daha iyi konu açıyorum sen kötüsün vs çocukça şeyler bunlar forum burası herkes kurallar çerçevesinde istediği gibi konu açabilir. Bu aradan sen s4 mini almamış mıydın turbo?