WaLLcoT Üye crazy_oruc' Alıntı: owww çook feciii Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
crazy_oruc' Alıntı: owww çook feciii Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall Üye 4 kattan aşşagı düşürdüm n8 ama sorun yok tek şarj girişinin yanındaki kapak kırıldı ekranda bişey yok
4 kattan aşşagı düşürdüm n8 ama sorun yok tek şarj girişinin yanındaki kapak kırıldı ekranda bişey yok
crazy_oruc Üye Konu Sahibi fLuke!' Alıntı: gözüm gibi bakıyorum diyecem ama kendi gözüme bakamam ki Genişletmek için tıkla ...
WaLLcoT Üye fLuke!' Alıntı: gözüm gibi bakıyorum diyecem ama kendi gözüme bakamam ki Genişletmek için tıkla ...
cukuleaks Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Ben yazılımsal olarak çok işkence çektirdim.hatta maxicepte bu konuda 1. numara dahi olabilirim Genişletmek için tıkla ... Okadar kesin konuşma. Ben telefonu 2 kere half brick yaptım + hergün farklı rom atıyorum (ilk günler günde 10 rom denediğim oldu abartı yok )
~N.A.W.Y~' Alıntı: Ben yazılımsal olarak çok işkence çektirdim.hatta maxicepte bu konuda 1. numara dahi olabilirim Genişletmek için tıkla ... Okadar kesin konuşma. Ben telefonu 2 kere half brick yaptım + hergün farklı rom atıyorum (ilk günler günde 10 rom denediğim oldu abartı yok )
Şehriyar Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Ben yazılımsal olarak çok işkence çektirdim.hatta maxicepte bu konuda 1. numara dahi olabilirim Genişletmek için tıkla ... Beni saymazsak...
~N.A.W.Y~' Alıntı: Ben yazılımsal olarak çok işkence çektirdim.hatta maxicepte bu konuda 1. numara dahi olabilirim Genişletmek için tıkla ... Beni saymazsak...
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap TheMadness' Alıntı: Asıl ben artık kendi romumu yapıyorum günde 30 rom atarım Genişletmek için tıkla ... Gerçek çin işkencesi. Cüneyt arkının bir filmi geldi aklıma. Bütün kemiklerini kırıyorlardı ama yaşayacak diyorlardı
TheMadness' Alıntı: Asıl ben artık kendi romumu yapıyorum günde 30 rom atarım Genişletmek için tıkla ... Gerçek çin işkencesi. Cüneyt arkının bir filmi geldi aklıma. Bütün kemiklerini kırıyorlardı ama yaşayacak diyorlardı
Şehriyar Üye TheMadness' Alıntı: Asıl ben artık kendi romumu yapıyorum günde 30 rom atarım Genişletmek için tıkla ... Sen daha yeni başlıyorsun ben 1 senedir rom yapıyorum.. Her yaptığım değişiklikte deniyorum çalışıyor mu diye.. Yüzlerce rom attım
TheMadness' Alıntı: Asıl ben artık kendi romumu yapıyorum günde 30 rom atarım Genişletmek için tıkla ... Sen daha yeni başlıyorsun ben 1 senedir rom yapıyorum.. Her yaptığım değişiklikte deniyorum çalışıyor mu diye.. Yüzlerce rom attım
TheMadness Üye Şehriyar' Alıntı: Sen daha yeni başlıyorsun ben 1 senedir rom yapıyorum.. Her yaptığım değişiklikte deniyorum çalışıyor mu diye.. Yüzlerce rom attım Genişletmek için tıkla ... N8e çektirdiklerimi bilmiyorsun
Şehriyar' Alıntı: Sen daha yeni başlıyorsun ben 1 senedir rom yapıyorum.. Her yaptığım değişiklikte deniyorum çalışıyor mu diye.. Yüzlerce rom attım Genişletmek için tıkla ... N8e çektirdiklerimi bilmiyorsun
cukuleaks Üye Şehriyar Sen daha yeni başlıyorsun ben 1 senedir rom yapıyorum.. Her yaptığım değişiklikte deniyorum çalışıyor mu diye.. Yüzlerce rom attım Genişletmek için tıkla ... TheMadness N8e çektirdiklerimi bilmiyorsun Genişletmek için tıkla ... Siz benim 5800 ıma neler yaptığımı bilmiyorsunuz
Şehriyar Sen daha yeni başlıyorsun ben 1 senedir rom yapıyorum.. Her yaptığım değişiklikte deniyorum çalışıyor mu diye.. Yüzlerce rom attım Genişletmek için tıkla ... TheMadness N8e çektirdiklerimi bilmiyorsun Genişletmek için tıkla ... Siz benim 5800 ıma neler yaptığımı bilmiyorsunuz
crazy_oruc Üye Konu Sahibi benım abim bi ara 5800ın araba ile üzerinden geçmişti. Not:tekerleğinin üzerinden. - - - Eklendi - - - not2: hala sağlam
benım abim bi ara 5800ın araba ile üzerinden geçmişti. Not:tekerleğinin üzerinden. - - - Eklendi - - - not2: hala sağlam
cukuleaks Üye Şehriyar' Alıntı: peki tamam siz kazandınız Genişletmek için tıkla ... 5800 a kolonya döktüm . Benim kadar işkence çektiren olamaz
Şehriyar' Alıntı: peki tamam siz kazandınız Genişletmek için tıkla ... 5800 a kolonya döktüm . Benim kadar işkence çektiren olamaz