Telefonunuz Türkçe konuşsun . Gerekli program ve anlatım

SANCAK07

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuz Türkçe konuşsun . Gerekli program ve anlatım
Bu bir devrim başta inanamadım ama gerçek telefon gerçekten türkçe konuşuyor Bi forumda gördüm yapan arkadaş sağolsun denedim çalıştı
artık telefonunuz konuşacak hemde türkçe Ekranda gördüğü herşeyi size okur siz mesaj yazarken,yada size mesaj gelmişse numaraları tuşladığınızda menülerde dolaştığınızda vs,vs telefon biraz yavaşlıyor ama olsun değer bence Tek sis dosyası yapmış yapan arkadaş Nokia 6600,7610,6630,3230 ve son olarak N70'te denenmiş olumluymuş deneyin hangimodellerde çalıştığını yazarsanız sevinirim ayarları resime göre yapın açıklamalı teşekkürleri unutmayın ama :ka23: kendi uplatımdır

alıntıdır

Ekli dosyalar

Tepkiler: sagonafri, Genzo *, siberwar ve 39 diğerleri

istliali

Üye
hah süpersin kardeş paylaşımın için sağol

gnctrk

Üye
kardeş saol çok güzel çalıştı telefonun çenesi düştü Ana ekrandaki operatör isminden tut da tarihe kadar ekrandaki her yazıyı okuyo fakat telefonun konuşmasını istemediğimiz zaman nasıl susturcaz bi kısayol var mı?

Tepkiler: jedi_50

sumud

Üye
..ellerine sağlık iyi çalışma.

gnctrk

Üye
tel.i çok kastığı ve çok geveze olduğu için kaldırmak istedim fakat yöneticiden kaldıramadım fexplorerla kaldırayım derken tel. açılırken sistem hatası vermeye başladı son çare olarak format atmak zorunda kaldım

hba52

Üye
Güzel Kardeş

bende bunu arıyodum, iyi oldu

refleksi

Üye
gereksiz bence
bence tabii...

emeğin için teşekkürler

syrsln

Üye
Kardeşim çok teşekkürler! Çok aradım bu programı ismiyle ama burda buldum ) Allah razı olsun!...

tozun

Üye
eline Koluna Sağlık.