Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP) C5-00 (TELESERVİCE)

Sponsorlu Bağlantılar

ilkveson21

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP) C5-00 (TELESERVİCE)
Imei/Seri no: -------------

İş emri numarası: --------

Model: NC5-00

Müşteri Adı:

Son Kullanıcı:

Garanti Durumu: Garantili Onarım

Arıza açıklaması: Acma / Kapama Hatasi (4100)-Acma / Kapama Hatasi (4100)

Aksesuarlar: BATARYA+1698-ON-ARKA KAPAK-

Yapılan işlemler: Degisim cihazi beklemektedir-Degisim cihazi beklemektedir-Degisim cihazi beklemektedir-Degisim cihazi beklemektedir-Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)

27.01.2011 08:23:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test ve teslimata hazırlık için bekliyor.

Cihazım Değişmiş ama Öğrendiğim kadarıyla (SWAP) Cihazımı servisin elinde var olan başka bir telle değişmişler Sıfır Cihaz Değilmiş Öyle Birşey Varmı Yardımcı Olursanız Sevinirim :'(:ağlarım::ağlarım:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
imalat hatasıysa yeni bir telefonla değiştirmeleri gerekir. ikinci el telefonla değiştirmelerine izin verme. eğer yeni telefonla değiştirmezlerse Tüketici Hakları Hakem Heyetine başuracağını söyle. dediğim gibi imalat hatasıysa yani. kullanıcı hatasından kaynaklanan bir sorunsa zaten değişim işlemi yapmazlar. değişim yaptıklarına göre fabrika hatasıdır diye düşünüyorum.

ilkveson21

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Aradım Görüştüm Yeni Cihazı 0 Kutuda Herşeyi ile Gönderdiler 0 olduğunu belirtiler eski kutuyu sarj cihazını kulaklık ve usb ara kablosunu istediler onlarıda geri verdim yeni Cihazım 3 saatir bende hiç bir sorun yok İlgin İçin Teşekkür ederim.. ;)

Burak

Üye
teleservice istanbul/anadolu yakası bölge teknik servis'te çalısıyorum.

sözünü etttiğiniz gibi cihazınızın onarımı mümkün değilse cihaz değişim kararı alınır ve elde yoksa yurtdısından yeni cihaz istenir.bu süre zarfında onarım veya değişim işlemi 30 günü aştıgında size bir telefon tahsis edilir.(onarım&değişim tamamlanana kadar)

değişim kararı alındıgında katiyen size 2.el bir cihaz verilmez. 0(kutusu dahi hiç açılmamıs) cihaz verilir.
aynı tip arıza 3 kez tekrarlarsa size yeniden bir cihaz verilir.

ilkveson21

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Gerçekten İşini İyi Yapiyor ;)

cihatgenc

cihatgenc

Üye
olur mu yav ikinci el telefonla felan degistirmlerine izin verme sıfır ürün vermek zorundalar

Burak

Üye
olur mu yav ikinci el telefonla felan degistirmlerine izin verme sıfır ürün vermek zorundalar
kardeşim;

cihaz değişim kararı alındıysa 0 cihaz kullanıcıya verilir. 2.el veriyorlar söylentiside nereden çıktı ? cihazın kutusu açılmış olabilir size geçtiğinde. bu sadece cihazı denemek içindir.

mogadaa

Üye
Nasıl yeni cihaz geliyor değişimde anlayamadım.Siz herhalde teleservicenin ortaklarındansınız.Nedenine gelince .....Ben nokia 5230 cihazımı teleservice Maltepe bölgeye kasasındaki esneme ve tuş kilidindeki esneme nedeniyle gönderdim.Cihaz elime 21 Şubat 2011 de geçti.Onarım olarak cihaz değiştirildi(Swap) yazıyor.Yapılan değişime bakın...Yeni gelen cihazın arka kapağı benim.Ön dokunmatik ekrandaki jelatinde benim eski jelatin.Ön kapağın çerçevesi parlak metal bir çerçeve olmuş(daha önce mat griydi)Avrupa üretimi olan cihaz çin üretimine dönüşmüş.Kısacası neolduğu belli olmayan modifiye bir cihaz elime geçti.Zannedersinizki Pakistan ve Hindistanın otobüsleri.Aynı gün müş.tem. ile görüştüm.Değişimin iç kısımda yapıldığını dış kapakların bana ait olduğunu söyledi.Ama benim cihazımda zaten imalat hatası olan kasa esnemesi vardı.Cihazımın tamamen değiştirilmesini belirten bir yazıylka bana gelen cihazı aynen geri gönderdim.Şimdi sonucu bekliyeceğim.İnşaallah zorluk çıkmaz.Bende orijinal cihazıma tekrar kavuşurum.Yoksa teleservice hakkındaki şikayetleri saymamk mümkün değil...

a.be.ce

a.be.ce

Üye
arkadaşlar bende metro market aracılığı ile nokia n8 telefonumu gönderdim. bana değişeceğini ve yurt dışından cihaz geleceğini söylediler. içininin değişmi işini aklım almıyor. 50 liralık kapak için 1000 liralık cihazımı açacaklar. uğraşmalarına değmez bence. bakalım cihaz elime gelince her şey belli olacak. eğer burada yazılan gibi içi değişip kapak aynı geliyorsa çok ayıp. zaten tavsiyem artık nokia almayın. nokia değişim konusunda bence servisleri sıkıştırıyor. samsung ise biraz bekletiyormuş ama muhakkak sıfırı ile değiştiriyormuş. şimdi soruyorum teleservicedeki arkadaşa? 1100 lira verip aldığın cihazın bir gün sonra arıza yaparsa sen ne yapılmasını istersin? eğer cihazım sıfır gelirse şimdiden teşekkür ederim.

invivo

Üye
swap: tamamen değişim yani sıfır cihaz ile değişim
swap mb :cihazın sadece anakarti değişir (mb: mainboard)

ahmetserhadi

Üye
bu linki tıklayın telefonun değiştirildiğini yazacaktır. ama yok böyle bir şey eski telefonumun içi değiştirilip yeni diye gönderdiler. hopörlürü patlak ve rezil bir şekle getirdikten sonra bana ulaştı. Ben de servis yetkilileri ile görüştüm ilgileneceklerini söylediler nasıl ilgilenecekler bilmiyorum. Eski iligilenmeleri gibi ise olmaz olsun.

zebvural

Üye
bendede blackberry 9700 vardı arıza yaptı teleservise gönderdim degişim kararı çıktı ama 55 gün oldu hala degişmedi şerhir dışında oldugum için yerine kullanmaya telde vermediler. ne yapıcam şaştım kaldım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeni konu açmak istemedim ama benim 6700 slide telefonuma da telefonunuz değiştirilmiştir (SWAP MB) yazıyor.. sondaki mb motherboard anlamına mı geliyor acaba..yani bana sıfır cihaz mı verilecek yoksa sadece anakart mı değişti?

_ardaa

_ardaa

Üye
yeni konu açmak istemedim ama benim 6700 slide telefonuma da telefonunuz değiştirilmiştir (SWAP MB) yazıyor.. sondaki mb motherboard anlamına mı geliyor acaba..yani bana sıfır cihaz mı verilecek yoksa sadece anakart mı değişti?

Sadece anakart değişti yada başka tamir görülen cihaz verildi bunlara swap cihazlar deniyor, ve bu cihazları Nokia Suite ile güncelleme yapamıyorsun cihazı almadan önce imei kaydının yapılmasını iste serviste.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​o sıkıntı değil babaannem kullanıyor zaten güncelleme falan işine yaramaz onun ama sorarım onu da tamam :)

_ardaa

_ardaa

Üye
​o sıkıntı değil babaannem kullanıyor zaten güncelleme falan işine yaramaz onun ama sorarım onu da tamam :)

Swap cihaz verilmiş güncelleme önemli değilse imei kaydın sor yeterli sonra yarın bir gün cihaz kayıtsız diye uğraştırmasınlar:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​doğru tekrar o kadar yol gidemem valla sorarım tamam çok sağol kardeş

dj_akif_

Üye
bende telefonumu teleservice'ye gönderdi bana böyle bir cvp geldi

HAFIZA KARTI BOZUK/VIRUSLUYSE SORUNA NEDEN OLUR!-HAFIZA KARTINIZI BILGISAYARDA FORMATLAMADAN TELEFONA TAKMAYINIZ!-Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)-BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ-CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.

bana eski telefonum geldi . ve herhangi bir değişiklik yok bana gelen sevk irsaliyesinde yeni IMEI numarası verildi ama telefonun IMEI numarası aynı yani telefona herhangi birşey yapılmadı bunu tam olarak nerden anlıyorsun derseniz ekran resmim bile aynı değişmemiş. bu nasıl servis ya anlamadım :(

avcitalip

avcitalip

Üye
aynı şeyi babamın arkadaşına c6-01'de yaptılar itiraz etti kabul etmediler şimdi tüketici haklarına baş vurdu paramı alana kadar onlarla uğraşacam dedi

telefonun arızası ise aldığı günün ertesi günü cihaz sim kartı görmedi ve kvk'ya verdi

- - - Eklendi - - -

bende telefonumu teleservice'ye gönderdi bana böyle bir cvp geldi

HAFIZA KARTI BOZUK/VIRUSLUYSE SORUNA NEDEN OLUR!-HAFIZA KARTINIZI BILGISAYARDA FORMATLAMADAN TELEFONA TAKMAYINIZ!-Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)-BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ-CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.

bana eski telefonum geldi . ve herhangi bir değişiklik yok bana gelen sevk irsaliyesinde yeni IMEI numarası verildi ama telefonun IMEI numarası aynı yani telefona herhangi birşey yapılmadı bunu tam olarak nerden anlıyorsun derseniz ekran resmim bile aynı değişmemiş. bu nasıl servis ya anlamadım :(

aslında berbat bir servis google'a teleservice mağdurları yazınca bir sürü kişi çıkıyor :oke:

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Bende nokia c3 var. Son günlerde kendi kendine kapanıyor, ara ara beyaz ekran hatası veriyor. Bir kaç arkadaşımın telefonunda da beyaz ekran hatası varmış. Birkaçı servise vermiş ama yine olmamış. Ben de şimdi bu hata düzeltilene kadar, düzeltilmezse de değiştirilene kadar uğraşacağım.