Tavsiye Telefonunuz çok ısındı ve kapatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Onur K.

Onur K.

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuz çok ısındı ve kapatıldı
Kullandığım note 4 telefonun suya düşmesi ve bozulması üzerine idareten, lumia 820 aldım. Windows 10 kurulumu yaptım insider üzerinden alır almaz.
Sorunum şu ki; başlıkta da yazdığı üzere telefon kendi kendine kapanıyor arada ve açtığımda başlıkta ki yazı yazıyor üst barda. Telefonculara gösterdim ve cihazın bir sorunu olmadığını söylediler. Cihazda daha oyun uygulama yok whatsapp dışında. Bu kadar kapanacak kadar ısınması da mantıklı değil ki zaten ellediğimde de telefon buz gibi. Şuan başka cihaz alacak durum da yok. Önerilerini benimle paylaşırsanız sevinirim.
İyi forumlar.

furyzer0

furyzer0

Üye
Cihazını sıfırlamayı dene olmazsa wdrt ile 8.1e dön. Yalnız geri dönersen insiderdan win10mobile alamazsın ancak almanın bir yolu var.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Cihazını sıfırlamayı dene olmazsa wdrt ile 8.1e dön. Yalnız geri dönersen insiderdan win10mobile alamazsın ancak almanın bir yolu var.

O almanın bir yolu neymiş :D

Onur K.

Onur K.

Üye
    Konu Sahibi
8.1 de hiç birşey demeden kapanıyordu zaten :D o yüzden 10 a güncelledim

serinaga

serinaga

Üye
Kullandığım note 4 telefonun suya düşmesi ve bozulması üzerine idareten, lumia 820 aldım. Windows 10 kurulumu yaptım insider üzerinden alır almaz.
Sorunum şu ki; başlıkta da yazdığı üzere telefon kendi kendine kapanıyor arada ve açtığımda başlıkta ki yazı yazıyor üst barda. Telefonculara gösterdim ve cihazın bir sorunu olmadığını söylediler. Cihazda daha oyun uygulama yok whatsapp dışında. Bu kadar kapanacak kadar ısınması da mantıklı değil ki zaten ellediğimde de telefon buz gibi. Şuan başka cihaz alacak durum da yok. Önerilerini benimle paylaşırsanız sevinirim.
İyi forumlar.

Bence telefonu fabrika ayarlarına döndürün, bende de var L820 ve 14393.103 sürüm yüklü, herhangi bir sıkıntı yok ...

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aşırı Isınmasının Nedeni Kısa Devre Vs Olabilir USB Soketini Güzelce Temizlemeyi Deneyin İlkkez Böyle Bişey Duyuyorum Sizden

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Cihazın kimliğini değiştiriyorsun başka cihaz olarak gösterip alıyorsun.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Hafıza kartı yoksa telefon da o yol kapandı. Bootloader kilidini açmadan işe yaramıyor o eksi vcReg, Inter Tools uygulamaları hatta yüklenmiyor.

furyzer0

furyzer0

Üye
Hafıza kartı yoksa telefon da o yol kapandı. Bootloader kilidini açmadan işe yaramıyor o eksi vcReg, Inter Tools uygulamaları hatta yüklenmiyor.
Benim 50 serisinde bile unlock yapılıyor artık. Daha kendim denemedim.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
sensorlerde kisa devre olabilir diye dusundum su an ama :D
sicaklik olcen bir program kurmayi deneyin

Onur K.

Onur K.

Üye
    Konu Sahibi
şarjı bitti kapandı daha da tepki vermiyor cihaz :D
Galiba ölüyorum diye sinyal veriyordu :D Neyse 1 2 güne yeni telefon alıcam artık mecburen.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
bende s5 vardı oda önce telefon ısındı diyordu şimdi pil soğuk diyordu servis e gönderdim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur K.

Onur K.

Üye
    Konu Sahibi
bende s5 vardı oda önce telefon ısındı diyordu şimdi pil soğuk diyordu servis e gönderdim

Ben attım çekmeceye telefonu. Hiç tepki vermiyor.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
servis sıvı Teması diye 780 tl fiyat çekti birde telefon su geçirmez

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
telefon pili işlevselliğini yitirmiş olabilir.
Başka bir pil takıp denemek lazım. İşe yarar ise yenilemiş olursunuz..

Onur K.

Onur K.

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt