Telefonunuz Brick olduysa bir de bunu deneyin...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuz Brick olduysa bir de bunu deneyin...!!!
download moda alamıyosun şunu bir dene

Samsung cihazlar root işlemi vb. işlemler yapılırken yanlış müdahaleler sonucu brick olabiliyor. Eğer telefonunuz brick olduysa One-Click UnBrick programı ile tek tık ile sorunu çözebilirsiniz.
yükleyebilirsiniz.

1. Buradan Unbrick Programını İndirin
2. Bilgisayarınızda Java' nın yüklü olduğundan emin olun, eğer yüklü değilse Bu Adresten yükleyebilirsiniz.
3. Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
4. OneClick.jar programına çift tıklayın, program yüklensinmi diye bir uyarı çıkacaktır, onaylayın.
5. Program açılacaktır. Yapmanız gereken tek şey Unsoft Brick butonuna basmak ve beklemek.

6. İşlemler başarı ile devam ediyorsa, sorununuz çözülecektir

(İşlem Alıntıdır Büyük ihtimal çözer sorununuzu ) Not: Bir sorun çıkarsa mesuliyet sizindir .

• Beğen
Tepkiler: silver021

nidforspid

nidforspid

Üye
bende dün oldu cepdelisi diye bir site var orda birşeyler anlatmış denedim düzeldi wavelerimize birşey olmaz sağlam telefon

androidwavede

Üye
Tesekkurler artık tehlikeli seyleri deniye bilirim :D

jek6161

Üye
ben yapamıyorum administrative permissions are required to continue. diyor benim hesabım yönetici olduğu halde bunu diyo ne yapmam gerikiyo bu durumda bi bilginiz varmı ?

fati144

fati144

Üye
valla dün gece benim telefonda brick oldu 2.0.1 den 1.2 ye dönecem derken hiçbirşey gelmiyor ekrana. ben bunu ne yapcm şimdi ya?

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar xp de denersenz problem cıkmaz .ben de unsoft brick cıktı ama tel saglam oldugundan bişi yapmadım. xp de deneyin

jek6161

Üye
ben xp ve win 7 de denedim win7 de baya ilerledim ama xp de hiç bişey yapamadım

silver021

silver021

Üye
win 7 de program uyumluluğunu XP SP3 e ayalayın ve programı administatorda çalıştırın kesin sonuç elde ediceksinizdir. sağol bu konu çok iyi bence en üstlere sabitlenmeli. :)

furkey

Üye
ben yapamıyorum administrative permissions are required to continue. diyor benim hesabım yönetici olduğu halde bunu diyo ne yapmam gerikiyo bu durumda bi bilginiz varmı ?

sağ tıkla "run as administrator" de yönetici olarak çalıştır olması lazım türkçe windows7 lerde öyle yap olacaktır :good:

jek6161

Üye
maxirabit

maxirabit

Üye
Hiç tepkisiz telefonlar bunlarlar tepki vermez çünkü wave serilerinin brick'inde tamamen işlevsiz halede dönüşebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt