Silisyaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bakış açılarımız benzer. Android'i bende bir türlü sevemedim ama Android 6 ile sağlanan stabilite ve hız sisteme bakışımı olumlu şekilde geliştirdi. Ama hangi cihazı alırsam alayım hevesim 1 günde geçecek biliyorum. Kutusunu binbir heyecanla açtığım 1520 kadar hiçbiri sevindirmeyecek.İOS iyi ama cihazları çok pahalı o yüzden o biraz zor, android de çok güzel cihazlar var seçenek de çok...ama sistemi bir sevemedim gitti...yani şuan bilemiyorum mecbur kalırsak o zaman bir karar veririz artık
L 1020 bir ara Ankara'da 2 nci el tezgahlarından fışkırıyordu.808 i İade Ettim 1020 Bulsam Alıcam Ama Maalesef :/
2.Ele Güvenmiyorum.HP Elite X3 almayı düşünüyorum.
L 1020 bir ara Ankara'da 2 nci el tezgahlarından fışkırıyordu.)
Tabiki her yerden, her kişiden alınmaz.2.Ele Güvenmiyorum.
Ben 1020 yi 2.el olarak bir dükkandan almama rağmen sorunlu çıktı, yalnız 1520 yi de 2. el olarak bir başka dükkandan aldım maşallah hala sıfır gibi sağlam ve sorunsuz.Tabiki her yerden, her kişiden alınmaz.
Bunun için bir kaç şey gerekli.
1- 2 nci el olarak aldığında sorun çıkınca bir kaç gün içinde değiştirebilmelisin(Aldığın an farkedemediğin şeyler bir kaç gün içinde çıkabiliyor)
2- Aldığın telefonu o an kurcalayarak her türlü denemeyi yapabilmelisin(konuşma, resim, ses, ve bir kaç aç-kapa yapılmalı.)
3- Ve bir de tanıdık olan birisinden alınmalı.
Atladığın En Önemli Şeyde 2.El Cİhazlarda Al Satta Yapılan\İmzalanan Bir Resmi Evrak OlmalıTabiki her yerden, her kişiden alınmaz.
Bunun için bir kaç şey gerekli.
1- 2 nci el olarak aldığında sorun çıkınca bir kaç gün içinde değiştirebilmelisin(Aldığın an farkedemediğin şeyler bir kaç gün içinde çıkabiliyor)
2- Aldığın telefonu o an kurcalayarak her türlü denemeyi yapabilmelisin(konuşma, resim, ses, ve bir kaç aç-kapa yapılmalı.)
3- Ve bir de tanıdık olan birisinden alınmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?