TELEFONUNU HACKLEMEKTEN ÇEKİNENLER İÇİN BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR (Sertifikalama İle Birlikte)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum ellerine sağlık baya emek vermişsin belli. Halen hack yapmayan kişilere şaşırıyorum. Yok telime oyun yüklenmiyor , yok uygulamalar çalışmıyor.
Hackle kurtul en sağlam yok :)

guzelindir

Üye
c6-01ime hack yapdım telefon reset cekmeye basladı simdi ne yapcam?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
mobile securityi sildin mi? Hackten dolayı reset atmaz. Yüklediğin birşeyden olabilir

guzelindir

Üye
mobile securityi silince düzeldi ama sertifika sorunu hala devam etmekte

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
mobile securityi silince düzeldi ama sertifika sorunu hala devam etmekte

bir yerde yanlışlık yapıyorsun o zaman

1- ya yanlış installserver attın
2- ya da kurduğun programda birşey var

selbar33

Üye
bilgi için çok teşekkürler.
hack ledikten sonra "güvenilmeyen uygulama yüklenemez" uyarısı sorunu tamamen bitiyormu

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
evet gider o hata

enkaz01

Üye
Merhaba Kardeşim ben telefonumu hacklemeyi düşünüyorum fakat telefonumun tarayısından mobil internet bankacılığı giriş bilgilerim 3.şahısların eline geçme olasılığı nedir.yardımcı olabilirminiz.

• Beğen
Tepkiler: selbar33
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
hacklemenin onunla bir ilgisi yok. Karde bak konuda da anlattım adının hack Olduğuna bakmayın bir program sonuçta diye

rapper_rap00

Üye
Adamsın üstad gerçekten bu açıklama işime yaradı ;)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
estağfurullah. Bir faydamız dokundu ise ne mutlu bize

dr.lebron

dr.lebron

Üye
Mentor benim telefon c6 01 . dün bu konuyu okudum ve ilk kez hackledım .Başta bluetooth ta falan prob. oldu ama düzeldi sonra programlarla ugraşırken tlfnu kapayıp actım ve açılırken telefon kitlendi .Kitlendi derken yani tlf acılıyor ama ekranda hiçbişey gözükmüyor sadece yüklü olan duvar kağıdına bakıyorum :hmmm hiç bi tuşta çalısmıyor du . Nese hard format attım ve belleyi yenıden yukledım ugrastım baya ( c6 01 de hard format sorununu biliyosunuz ) . Sizce bunun hackle bi ilgisi varmı ? yani her hackten sonra böyle olcaksa işmiz var :ehe ya da ''
ITAgents Theft Aware v2.00(0) Symbian^3 Signed '' bu programla bi ilgisi var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Mentor benim telefon c6 01 . dün bu konuyu okudum ve ilk kez hackledım .Başta bluetooth ta falan prob. oldu ama düzeldi sonra programlarla ugraşırken tlfnu kapayıp actım ve açılırken telefon kitlendi .Kitlendi derken yani tlf acılıyor ama ekranda hiçbişey gözükmüyor sadece yüklü olan duvar kağıdına bakıyorum :hmmm hiç bi tuşta çalısmıyor du . Nese hard format attım ve belleyi yenıden yukledım ugrastım baya ( c6 01 de hard format sorununu biliyosunuz ) . Sizce bunun hackle bi ilgisi varmı ? yani her hackten sonra böyle olcaksa işmiz var :ehe ya da ''
ITAgents Theft Aware v2.00(0) Symbian^3 Signed '' bu programla bi ilgisi var mı ? Şimdiden teşekkürler.

ben bunu 6710, c6-01, e7 ve 701'e bizzat yükledim. dediğin sorunla hiç karşılaşmadım. başka bir sebebi vardır.

dr.lebron

dr.lebron

Üye
hiç mi sorun olmadı c6 01 de , hani bi kaç tecrüben varsa söylersen belki ben yapmam o hataları formattan kurtarırız :) mesela ne tür programları yüklemekten sakınalım.:good:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla ne desem boş ama her siteden bulduğunu yükleme. Bilindik yerlerden yükle. Öyle ram ile hızlandırma ile ilgili programları yükleme. Ne olduğunu bilmediğin internet kullanan programları yükleme.

dr.lebron

dr.lebron

Üye
eyw teşekkurler

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

tarxhn

tarxhn

Üye