Telefonunu düşürenler buraya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
Hiç düşürmem

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaşım birine yumruk atcaktı telefonu benimkinden ace yumruk atıyordu çocuk çekildi elindede telefon vardı yüz üstü yere attı resmen telefonu şükür benimki hiç hayatımda düşmedi eskiden c3510 vardı hani lastik gibi birşey takılıyor üstüne atıyon geri çekiyon falan onu hızlı hızlı sallarken kapıya uçtu telefon ama yaşıyor oda :D
3510 bende de vardi.cok saglam telefon cok dusurmustum onu:Dama hicbisey olmuyodu:D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hiç düşmedi inşallah dahada düşmez

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Bende one x'imi halıya düşürdüm 10 15 cm yüksekten :D Bişey olmadı :D

dejavu178

dejavu178

Üye
telefonu yeni aldığım zamanlardı. ekran jelatininde baloncuklar oluşmuştu bende çıkarayım dedim. çıkardıktan 5 dk sonra bişi oldu telefon elimde sekti. tutmaya çalışırken yatağın altına yüz üstü düştü. Allahtan çizilmedi :ehe

aaxx11

Üye
telefonu bundan 4 ay once aldım (galaxy wonder) balkonda meyve yerken cebımden kayıp 2. kattan topraga dusmustu asagıya nasıl ındım ben bıle hatırlamıyorum :) .. her neyse telefonu elıme aldıgımda köşesinin içine göçtüğünü farkettım ve telefonun orta menü tusunun basmadıgını farkettım ertesı gun garantıye verdım ve tam 3 ay bekledım telefonumu değişimi için .

sonunda telefonumun degişimi onylandı ve son 1 aydır en ufak bir cizik bile yok :) cok dikkat ediyorum

telefonun deşim surecının onaylanması benım ıcın cok zor bır donemdı :))

ALLAH kımsenın basına vermesın :)

Balkondan düşen telefon nasıl garanti kapsamında değiştirildi ki ?

cukuleaks

Üye
Dün eşofman giymiştim , klozetten kalkarken cebimden düştü klozetin kenarından sekti :zzz:

Metin MF

Metin MF

Üye
benim durum çok ilginç :D

çocuktuk o zamanlar, ben para biriktirip ilk telefonum olan Nokia 1110'u almıştım. Bizim ev tren raylarının arkasında kalıyordu, ben de her gün arkadaşlarımla rayda oyun oynuyordum. Bir gün yine oyun oynuyoduk, tren gelmeye başladı biz çekildik, fakat meğerse telefon oyun oynarken cebimden düşmüş. Telefon gitti diye ağlamaya başladım.

Meğerse 2 rayın arasındaki çakıl taşlarının üstüne düşmüş telefona bir şey olmadı :ehe

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Dün eşofman giymiştim , klozetten kalkarken cebimden düştü klozetin kenarından sekti :zzz:

Aman hackless dikkat Allah muhafaza telefonun giderse olmaz ki sonra bize videolu anlatimi kim yapcak :D:D:D:D:D

cukuleaks

Üye

İyi içine düşmemiş :D
Ödüm koptu zaten :D

- - - Eklendi - - -

Aman hackless dikkat Allah muhafaza telefonun giderse olmaz ki sonra bize videolu anlatimi kim yapcak :D:D:D:D:D
vay vay vay . Videolu anlatımlarımı bilen varmış demekki yaw :D Yeni bi anlatım istermisiğiz ? ? :D

- - - Eklendi - - -

benim durum çok ilginç :D

çocuktuk o zamanlar, ben para biriktirip ilk telefonum olan Nokia 1110'u almıştım. Bizim ev tren raylarının arkasında kalıyordu, ben de her gün arkadaşlarımla rayda oyun oynuyordum. Bir gün yine oyun oynuyoduk, tren gelmeye başladı biz çekildik, fakat meğerse telefon oyun oynarken cebimden düşmüş. Telefon gitti diye ağlamaya başladım.

Meğerse 2 rayın arasındaki çakıl taşlarının üstüne düşmüş telefona bir şey olmadı :ehe

Ordan bir tren geçiyordu ki :D

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Hackless bilmem mi yaw lucky patcheri senden ogrendim :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
zombaka

zombaka

Üye
benim telefon wc de düştü fayans çatladı tel sağlam

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Dün gece bahcedeki kediye yemek vermek icin bahceye indim. Giydigim esofmanin cepleri cok boldu. Telefonumu yanima almadigimi saniyodum meger cebimdeymis :) neyse kediye yemegi verdim e tabi hava soguk kosa kosa merdivenleri cikiyodum kiii takir tukur sesler duydum ve o anda jeton dustu. Yavasca geriye dondum baktim galaxy wonderimin arka kapak bi yerde batarya bi yerde telefon bi yerde :) Allah'im nolur bisey olmasin dedim baktim ekranda bisey yok calisiyo ama telefonun dis kaplamanin 4 farkli yerinde cesitli siyriklar olusmus. Off icim nasil gitti anlatamam.
Düsürme hikayemi paylasmak istedim. Eminim ki daha degisik hikayeler vardir. Konuyu bu yuzden actim. Bekliyorum sizlerin hikayelerini ;)

boş ver çizilsin krılsın sen den kıymetlimi sana bişey olmasın

- - - Eklendi - - -

benim telefon wc de düştü fayans çatladı tel sağlam

Azımle telefonu yere çarpan fayansı çatlatırmış Öyle bir söz vardı

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
doqukans2

doqukans2

Üye
okulda koşarken merdivenlerden inerken arkamdan telefonda geldi :-D tabi ben daha koşuyorum sınıfa girince arkadaşım telefon nerde dedi cebimdee dedim bi baktım yok telefon bende dedi nası sende dedim koşarken düştü dedi farketmedinmi dedi yok dedim bi baktım xperia u nun alt kısımdaki kapak kırılmış allahtan sarısıda vardı :-D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt