3510 bende de vardi.cok saglam telefon cok dusurmustum onuArkadaşım birine yumruk atcaktı telefonu benimkinden ace yumruk atıyordu çocuk çekildi elindede telefon vardı yüz üstü yere attı resmen telefonu şükür benimki hiç hayatımda düşmedi eskiden c3510 vardı hani lastik gibi birşey takılıyor üstüne atıyon geri çekiyon falan onu hızlı hızlı sallarken kapıya uçtu telefon ama yaşıyor oda![]()
ama hicbisey olmuyodu
Olsaydı zaten seni kaybedebilirdikBende one x'imi halıya düşürdüm 10 15 cm yüksektenBişey olmadı
![]()

telefonu bundan 4 ay once aldım (galaxy wonder) balkonda meyve yerken cebımden kayıp 2. kattan topraga dusmustu asagıya nasıl ındım ben bıle hatırlamıyorum.. her neyse telefonu elıme aldıgımda köşesinin içine göçtüğünü farkettım ve telefonun orta menü tusunun basmadıgını farkettım ertesı gun garantıye verdım ve tam 3 ay bekledım telefonumu değişimi için .
sonunda telefonumun degişimi onylandı ve son 1 aydır en ufak bir cizik bile yokcok dikkat ediyorum
telefonun deşim surecının onaylanması benım ıcın cok zor bır donemdı)
ALLAH kımsenın basına vermesın![]()
Olsaydı zaten seni kaybedebilirdik

Dün eşofman giymiştim , klozetten kalkarken cebimden düştü klozetin kenarından sekti![]()

Dün eşofman giymiştim , klozetten kalkarken cebimden düştü klozetin kenarından sekti![]()

Ödüm koptu zaten
İyi içine düşmemiş![]()

vay vay vay . Videolu anlatımlarımı bilen varmış demekki yawAman hackless dikkat Allah muhafaza telefonun giderse olmaz ki sonra bize videolu anlatimi kim yapcak![]()
Yeni bi anlatım istermisiğiz ? ? 
benim durum çok ilginç
çocuktuk o zamanlar, ben para biriktirip ilk telefonum olan Nokia 1110'u almıştım. Bizim ev tren raylarının arkasında kalıyordu, ben de her gün arkadaşlarımla rayda oyun oynuyordum. Bir gün yine oyun oynuyoduk, tren gelmeye başladı biz çekildik, fakat meğerse telefon oyun oynarken cebimden düşmüş. Telefon gitti diye ağlamaya başladım.
Meğerse 2 rayın arasındaki çakıl taşlarının üstüne düşmüş telefona bir şey olmadı![]()

Dün gece bahcedeki kediye yemek vermek icin bahceye indim. Giydigim esofmanin cepleri cok boldu. Telefonumu yanima almadigimi saniyodum meger cebimdeymisneyse kediye yemegi verdim e tabi hava soguk kosa kosa merdivenleri cikiyodum kiii takir tukur sesler duydum ve o anda jeton dustu. Yavasca geriye dondum baktim galaxy wonderimin arka kapak bi yerde batarya bi yerde telefon bi yerde
Allah'im nolur bisey olmasin dedim baktim ekranda bisey yok calisiyo ama telefonun dis kaplamanin 4 farkli yerinde cesitli siyriklar olusmus. Off icim nasil gitti anlatamam.
Düsürme hikayemi paylasmak istedim. Eminim ki daha degisik hikayeler vardir. Konuyu bu yuzden actim. Bekliyorum sizlerin hikayelerini![]()
benim telefon wc de düştü fayans çatladı tel sağlam
boş ver çizilsin krılsın sen den kıymetlimi sana bişey olmasın
- - - Eklendi - - -
Azımle telefonu yere çarpan fayansı çatlatırmış Öyle bir söz vardı
o nedemek

zuhaha aynen
aslında öyle değil l söz.
Azimle s...n betonu delermiş![]()