mamakli18 Üye teşekkürler kanki... çalarken neresinden üflüyoruz ?? eğer üflemiyor sadece basıyorsak indirmeyeyim :S
teşekkürler kanki... çalarken neresinden üflüyoruz ?? eğer üflemiyor sadece basıyorsak indirmeyeyim :S
Consul9 Üye üflemeyle alakası yok notalara elinizi sertçe basıp çekince ses ıkıyor paylaşım ypan arkadaşa tşkler
bayramq Üye Konu Sahibi caglet' Alıntı: teşekkürler..Ses net ve gerçek gibi çıkıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... ındır ve dene kardesım nasıl cıkıyor bır bak
caglet' Alıntı: teşekkürler..Ses net ve gerçek gibi çıkıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... ındır ve dene kardesım nasıl cıkıyor bır bak
bayramq Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: Ben yükledim çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... ben dahıl herkez calıstırdı da bır tek sen calıstıramadıysan sorun sende deömektır calısmadı falan dıyerek a konusmayalım
asigsasi' Alıntı: Ben yükledim çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... ben dahıl herkez calıstırdı da bır tek sen calıstıramadıysan sorun sende deömektır calısmadı falan dıyerek a konusmayalım
bayramq Üye Konu Sahibi troster' Alıntı: teşekkürler dostum... Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardes klay gelsın
bayramq Üye Konu Sahibi gkhn7' Alıntı: teşekkürler teli hack liyince denicem.... Genişletmek için tıkla ... Dene kardesim tavsiye ederim
gkhn7' Alıntı: teşekkürler teli hack liyince denicem.... Genişletmek için tıkla ... Dene kardesim tavsiye ederim